Πάντερμπορν – Αμβούργο 2-3 : Στο -1 από την κορυφή (hls)

Το Αμβούργο του Τιμ Βάλτερ επικράτησε 3-2 στην έδρα της Πάντερμπορν στο ντερμπι της 14ης αγωνιστικής στην δεύτερη κατηγορια της Γερμανίας. Το Αμβούργο πλησίασε την πρωτοπόρο Ντάρμσταντ στον έναν βαθμό.

Ανατροπή πριν το ημίχρονο

Η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, αυτή της Ντάρμσταντ σε δύο λεπτά και πέντε δευτερόλεπτα είχε δοκάρι σε φάουλ του Γιούστβαν και πήρε το προβάδισμα με σκόρερ τον Λάιπερτς (3′).

Ματς αρκετά θεαματικό με το Αμβούργο, με πολλές φάσεις και τους φιλοξενούμενους να ισορροπούν μετά το εικοσάλεπτο. Ισοφάρισε ο Γκλάτσελ (23′) από ασίστ του Ντομπέ.

Στα τελευταία τρελά δύο λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Κόντε (45′) και στην επόμενη φάση βρέθηκαν πίσω με το γκολ του Ντομπέ (45+).

Προβληματικές άμυνες

Μπορεί να είχαν πριν την εκκίνηση του αγώνα τις δύο καλύτερες άμυνες στην δεύτερη κατηγορία όμως σε αυτό το ματς ήταν και οι δύο απογοητευτικές.

Γρήγορα οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-2 πάλι με τον Λάιπερτς (51′) για να πάρει ξανά το προβάδισμα το Αμβούργο, και την νίκη με το γκολ του Μπένες (69′) ο οποίος σημείωσε το τελικό 2-3.

Το Αμβούργο επέστρεψε στις νίκες μετά από τρία παιχνίδια και μείωσε την διαφορά από την πρωτοπόρο Ντάρμσταντ στον έναν βαθμό. Η Πάντερμπορν έπεσε στην τρίτη θέση.

Πάντερμπορν (3-3-2-2) : Χουτ – Χόιερ (Τάτσι), Χούνεμαϊερ (Σρμπένι), Ρορ – Χόφμαϊερ, Σάλενμπεργκ, Γιούστβαν – Λάιπερτς (Οφόρι), Μουσλίγια (Μέλεμ) – Κόντε (Πλάτε), Πίρινγκερ

Αμβούργο (4-3-3) : Φερνάντες – Μικελμπρανσίς (Κένιγκσντερφερ), Βούσκοβιτς, Ντάβιντ, Μούχαϊμ – Μέφερτ, Ρέις, Μπένες – Κίτελ (Σούχονεν), Ντομπέ (Μπίλμπιγια), Γκλάτσελ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.