Γκρόϊτερ Φιρτ – Αρμίνια Μπίλεφελντ 1-0 : Νίκη “ανάσα” στο ντέρμπι της επιβίωσης! (hls)

Στο ντέρμπι των "απογοιητευμένων" η ομάδα του Φιρτ ήταν καλύτερη και νίκησε δίκαια με γκολ του Σίεμπ στο 29ο λεπτό και θα μπορούσε να εξασφαλίσει μια πιο άνετη επικράτηση εάν ήταν πιο αποτελεσματική!

Το άγχος ήταν εμφανές και στις δύο πλευρές στυο Φιρτ με τους γηπεδούχους να παίζουν πιο μεθοδικά, κερδίζοντας από το ξεκίνημα τις περισσότερες μονομαχίες στο γήπεδο. Ένα ακόμη κέρδος για την Γκρόϊτερ ήταν και το ανασταλτικό της επίτευγμα καθώς κράτησε μακριά από πολλές προσδοκίες την φιλοξενούμενη ομάδα. Είναι χαρακτηριστικό πως η πρώτη τελική προσπάθεια στην εστία του Λίντε σημειώθηκε στο 67′ από το μακρινό σουτ του Σεμπάστιαν Βασιλειάδη και η 2η καταγεγραμμένη στο 94′ από την κεφαλιά του γκολκίπερ (!!) Φράϊσλ στην εκπνοή του ματς.

Στον, αντίποδα, είχαμε μια ομάδα που πίεσε αρκετά,. Κατάφερε να προηγηθεί με τον Σιέμπ στο 29′ και στο δεύτερο ημίχρονο με κορυφαίους τους Άτσε, Χργκότα και Αμπάμα είχε 4-5 άλλες καλές ευκαιρίες να “καθαρίσει” τους βαθμούς της νίκης… Έστω και έτσι η ομάδα του Αλεξάντερ Ζόμιγκερ πέρασε, για την ώρα, πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού αφήνοντας στα βαθύτερα άγχη την Αρμίνια του Μπλίλεφελντ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.