Φορτούνα Ντίσελντορφ-Πάντερμπορν 2-1: Δεύτερη νίκη και κορυφή (hls)

Στο μοναδικό ζευγάρι της 2ης αγωνιστικής της 2.Bundesliga στο οποίο και οι δύο ομάδες είχαν νικήσει στην πρεμιέρα, η Φορτούνα επιβλήθηκε με 2-1 στο Ντίσελντορφ.

Οι γηπεδούχοι μόλις στο δεύτερο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Κοβνάτσκι, ύστερα από ασίστ του Άπελκαμπ (αφού νωρίτερα ο Κόντε έχασε το τετ α τετ) αλλά η Πάντερμπορν βρήκε γκολ ισοφάρισης με τον Πλάτε στο 21′.

Το σύνολο το Τιούν πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα αφού ο πρώτος σκόρερ της προηγούμενης σεζόν για την ομάδα του Ντίσελντορφ, Χένινγκς σημείωσε το 2-1 μετά από νέα ασίστ του Άπελκαμπ.

Το δεύτερο ημίχρονο ο ρύθμος ήταν απογοητευτικός με τους γηπεδούχους να μην απειλούνται ιδιαίτερα και τελικώς να κρατούν το υπέρ του 2-1, κάνοντας το 2/2 στην εκκίνηση του πρωταθλήματος.

Φορτούνα Ντίσελντορφ: Κάστενμαϊερ, Κλάρερ, Χόφμαν, Όμπερντορφ, Κλάους (74′ Πέτερσον), Τανάκα, Σόμποτκα, Γκαβορί, Άπελκαμπ (81′ Πιοτρόφσκι), Χένινγκς (81′ Ντε Βάις), Κοβνάτσκι (86′ Γκίντσεκ)

Προπονητής: Ντανιέλ Τιούν

Πάντερμπορν: Χουτ, Χόιερ, Βαν ντερ Βέρφ (86′ Χιούνεμαϊερ), Χόφμαϊερ, Σάλενμπεργκ, Γιούστβαν, Λάιπερτς (79′ Τάχι), Μούσλια (62′ Σρμπένι), Όμπερμαϊερ, Κόντε (79′ Σούστερ), Πλάτε

Προπονητής: Λούκας Κβάζνιοκ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.