Άουε-Βέρντερ 0-3: Διπλό για Bundesliga (hls)

Η Βέρντερ Βρέμης επέστρεψε στις νίκες, επικράτησε 3-0 της Άουε και πλέον χρειάζεται έναν βαθμό για να επιστρέψει στη Bundesliga.

Δυσκολεύτηκε, αλλά τελικά πήρε αυτό που ήθελε η Βέρντερ Βρέμης στο “Έτζγκερμπιργκ Στάντιον“, όπου επικράτησε 3-0 της Άουε για την 33η αγωνιστική και πλέον χρειάζεται έναν βαθμό κόντρα στη Γιαν Ρέγκενσμπουργκ την τελευταία αγωνιστική για να “σφραγίσει” και μαθηματικά την επιστροφή της στη Bundesliga.

To πρώτο ημίχρονο δεν είχε κάτι ιδιαίτερο με τις δύο ομάδες να χάνουν από μία καλή στιγμή. Στο 38′ με τον Ρομάνο Σμιντ η Βέρντερ και στο 41′ με τον Ναζάροφ η Άουε.

Η Βέρντερ βρήκε λύση στο σκοράρισμα από έναν αμυντικό, τον Φριντλ, ο οποίος με προβολή μετά από γύρισμα του Μπιτενκούρτ νίκησε τον Κλέβιν για το 0-1.

Τα υπόλοιπα δύο γκολ της ομάδας του Βέρνερ ήρθαν στις καθυστερήσεις. Το πρώτο στο 92ο λεπτό με τον Φίλκρουγκ να σκοράρει για 18η φορά φέτος και το επόμενο στο 96′ με τον Νίκλας Σμιντ μετά από ασίστ του Φίλκρουγκ.

Η Άουε που έχει υποβιβαστεί παρέμεινε στους 23 βαθμούς, ενώ η Βέρντερ έφτασε τους 60, τρεις μπροστά από Αμβούργο και Ντάρμσταντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.