Βέρντερ-Νυρεμβέργη 1-1: Απώλεια, αλλά και δεύτερη θέση (hls)

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Βέζερστάντιον, καθώς Βέρντερ και Νυρεμβέργη έμειναν στο 1-1 για την 30η αγωνιστική της 2. Bundesliga.

Τρίτο διαδοχικό 1-1 για τη Βέρντερ Βρέμης, αυτή τη φορά κόντρα στη Νυρεμβέργη, που όμως την ανεβάζει στην δεύτερη θέση της 2. Bundesliga και την φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην άνοδο αν και υπάρχει ακόμα πολύ δρόμος.

Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα ήταν για τη γηπεδούχο ομάδα με το σουτ του Σμιντ να αποκρούεται με δυσκολία από τον Μαθένια, ο οποίος αντέδρασε σωστά.

Η Νυρεμβέργη ευτύχησε σε μια ωραία ατομική ενέργεια του Τέμπελμαν να κερδίζει πέναλτι στο 22′ σε μαρκάρισμα που του έκανε ο Βελίκοβιτς. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντόβενταν, με τον Δανό να σκοράρει για το 0-1′ στο 24ο λεπτό.

Τρία λεπτά μετά ο Παβλένκα έκανε τεράστια επέμβαση με το πόδι σε τετ-α-τετ με τον Σλάιμερ και αποσόβησε το 0-2, με τη Βέρντερ να τελειώνει το ημίχρονο χωρίς κάτι σπουδαίο επιθετικά καθώς οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων κέρδιζαν όλες τις μονομαχίες.

Στο δεύτερο μέρος, η Βέρντερ κυριάρχησε και έχασε σημαντικές ευκαιρίες για το 1-1, όμως και πάλι ο Παβλένκα απέτρεψε το 0-2 σε τετ-α-τετ που είχε με τον Σλάιμερ.

Ο Βέρνερ πέρασε στο ματς στο 61′ τον Βάισερ και τέσσερα λεπτά μετά αυτός το δικαίωσε καθώς ισοφάρισε σε 1-1 μετά από εξαιρετική ασίστ του Φριντλ.

Η Βέρντερ θα μπορούσε να κάνει την ανατροπή όμως της την στέρησε το οριζόντιο δοκάρι του Μαθένια, καθώς σταμάτησε την κεφαλιά του Ντουκς στο 87′.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Βέρντερ έφτασε τους 54 βαθμούς και διατήρησε το +4 από την Νυρεμβέρβη που έμεινε στην 5η θέση με 50.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.