Ανόβερο – Βέρντερ Βρ. 1-4 : Πράσινος ο Βορράς (hls)

Οι πράσινοι της Βέρντερ Βρέμης νίκησαν 4-1 τους κόκκινους στο Ανόβερο στο ντέρμπι του Γερμανικού Βορρά. Η Βέρντερ με τρεις συνεχόμενες νίκες πλησίασε στον έναν βαθμό την πρώτη τριάδα.

Θεαματικό πρώτο ημίχρονο στο ντέρμπι του Βορρά. Φάσεις και στις δύο εστίες από δύο ομάδες που με την αλλαγή προπονητών έχουν βελτιωθεί σημαντικα.

Η Βέρντερ Βρέμης χτύπησε πρώτη με την όμορφη εκτέλεση του Ρομάνο Σμιντ με πλασέ έξω από την περιοχή (22′) για να ισοφαρίσει με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ ο Κερκ (34′).

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με ένα ακόμη εντυπωσιακό γκολ με μια άπιαστη κεφαλιά του Ντουκς (51′) ο οποίος δεν πανηγύρισε το γκολ απέναντι στην πρώην ομάδα του για το 1-2 της Βέρντερ.

Το πιο… βαρετό γκολ ήταν το 1-3 με τον Γιουνγκ να σπρώχνει την μπάλα σε κενή εστία μετά από ασίστ του Φριντλ ο οποίος από δημιουργός έγινε εκτελεστής σκοράροντας και αυτός για το 1-4 (84′).

Η Βέρντερ πλησίασε στον έναν βαθμό την τρίτη θέση και πέτυχε τρίτη νίκη σε ισάριθμα ματς με τον Όλε Βέρνερ στον πάγκο.

Ανόβερο (3/4/3) : Χάνσεν – Φράνκε (78′ Οχς), Φραντς (57′ Κράιντς), Μπέρνερ – Μούρογια, Κάιζερ, Ερνστ, Χουλτ – Μπάιερ, Μάινα, Κερκ (57′ Βέινταντ)

Βέρντερ Βρ. (3/3/2/2) : Παβλένκα – Βελίκοβιτς, Τοπράκ, Φριντλ – Άγκου (87′ Βάιζερ), Γκρος, Γιουνγκ – Μπιτένκουρ (78′ Γκρούεβ), Ρ. Σμιντ (69′ Ραπ) – Ντουκς, Φούλκρουγκ (87′ Ντίνκτσι)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.