Βέρντερ Βρ. – Σάλκε 1-1 : Ιστορικό βράδυ για Τερόντε (hls)

Η Σάλκε άγγιξε την νίκη στην Βρέμη σε μια βραδιά όπου ο Τερόντε σκόραρε και έγραψε ιστορία με το 154ο γκολ του στην δεύτερη κατηγορία. Η Βέρντερ όμως ισοφάρισε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων στο τελικό 1-1.

Οι γηπεδούχοι της Βέρντερ μπήκαν στο γήπεδο λίγες ώρες μετά την αποχώρηση του προπονητή τους Μάρκους Άνφανγκ και του βοηθού του Φλόριαν Γιούνγκε. Οι δυό τους αποχώρησαν καθώς άρχισε εισαγγελική έρευνα εναντίον τους για χρησιμοποίηση πλαστού πιστοποιητικού εμβολιασμού.

Με προσωρινό προπονητή τον Ντάνιελ Ζένκοβιτς η Βέρντερ ήταν λίγο καλύτερη επιθετικά στο πρώτο ημίχρονο και είχε την καλύτερη στιγμή στο 32ο λεπτό. Ο Πάλσον έδιωξε πάνω στην γραμμή την προβολή του Φούλκρουγκ. Το ημίχρονο δίκαια έληξε 0-0.

Οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το γκολ στο 51ο λεπτό αλλά ο Τοπράκ σταμάτησε τον Τερόντε.

Η Βέρντερ άρχισε να πιέζει ξανά αλλά δεν βρήκε μεγάλη ευκαιρία εκτός από την εκτέλεση φάουλ του Ντουκς που έφυγε άουτ (71′).

Στο 82ο λεπτό ο Ζίμον Τερόντε με κεφαλια σκόραρε για την Σάλκε και έγραψε ιστορία καθώς σημείωσε το γκολ νούμερο 154 στην καριέρα του στην δεύτερη κατηγορία και έμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή της λιστας των σκόρερς της κατηγορία.

Το ματς όμως δεν τελείωσε εκεί. Οι γηπεδούχοι γέμιζαν συνεχώς την μπάλα στην περιοχή και στην τελευταία φάση κέρδισαν πέναλτι. Με τη εκτέλεση του Φούλκρουγκ ισοφάρισαν σε 1-1 και στέρησαν από την Σάλκε την μεγάλη ευκαιρία να φτάσει ξανά στην πρώτη τριάδα.

Βέρντερ Βρ. (3/3/2/2) : Παβλένκα – Γκρος, Τοπράκ, Γιούνγκ – Άγκου (88′ Βάιζερ), Γκρούεβ, Σμιντ (63’Σένφελντερ) – Μπομ (88′ Ασαλέ), Μπιτένκουρ (79′ Ντίνκτσι) – Ντουκς, Φούλκρουγκ

Σάλκε (3/3/2/2) : Φράισλ – Τιό, Ιτάκουρα, Καμίνσκι – Αιντίν (88′ Ματριτσάνι), Πάλσον (46′ Σαλασάρ), Άουβεγιαν – Λάτσα (70′ Φλικ), Ντρέξλερ (78′ Ιντρίζι) – Μπούλτερ (70′ Πίρινγκερ), Τερόντε


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.