Σάλκε – Ίνγκολσταντ 3-0: Άνετη νίκη με ρεκόρ Τερόντε! (hls)

Η Σάλκε νίκησε άνετα την ουραγό της Β' Γερμανίας Ίνγκολσταντ στο Γκελζενκίρχεν, με τον Ζίμον Τερόντε να γίνεται ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας όλων των εποχών!

Ο 33χρονος διαμόρφωσε με σουτ από κοντά στο 77ο λεπτό το τελικό σκορ από την πάσα του Ντρέξλερ, πετυχαίνοντας το 153ο γκολ του στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου και ισοφαρίζοντας τον Ντίτερ Σατσνάιντερ.

Ήταν το κερασάκι στην τούρτα για μία άνετη νίκη για την ομάδα του Δημήτρη Γραμμόζη, που έχει τέσσερα τρίποντα σε πέντε αγωνιστικές και ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, με διαφορά τρεις πόντους από την κορυφή.

Αντίθετα η Ίνγκολσταντ παρέμεινε τελευταία με 4 σερί ήττες παρά την αλλαγή προπονητή μεσοβδόμαδα και την πρόσληψη του Αντρέ Σούμπερτ.

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν από την αρχή και άνοιξαν το σκορ στο 25′ με ωραίο σουτ του Μπούλτερ λίγο έξω από την περιοχή.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν μόνο στο διάστημα 60′, 64′, αλλά στο 65′ ο Αϊντίν έκανε το 2-0 με εντυπωσιακό βολέ από κόρνερ του Άουεγιαν και το ματς κρίθηκε οριστικά με το ιστορικό τέρμα του Τερόντε.

Σάλκε (Γραμμόζης): Φράιζλ – Τιό, Ιτακούρα, Καμίνσκι – Αϊντίν (84′ Μιχάιλοφ), Φλικ, Σαλασάρ (78′ Ρανφτλ), Ντρέξλερ, Άουεγιαν (84′ Τσαλχάνογλου) – Τερόντε, Μπούλτερ (81′ Πίρινγκερ).
Ίνγκολσταντ (Σούμπερτ): Μπούντιτς – Γκεμπάουερ, Άντονιτς, Ρέζελερ, Φράνκε, Μπίλμπιγια (78′ Ρελ) – Λινμάιερ, Πράισινγκερ (69′ Μπουγελάμπ), Έκερτ Αγιένσα (68′ Καγιά), Σμιντ (89′ Μπάτλερ) – Κούτσκε (68′ Γκάους).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.