Άουε-Αμβούργο 1-1: Έχασε τη νίκη με απίθανο αυτογκόλ (hls)

"Έμφραγμα" στο 94' για την Άουε, η οποία έχασε την πρώτη νίκη στη 2. Bundesliga με αυτογκόλ του Κάρλσον, ο οποίος ισοφάρισε για λογαριασμού του Αμβούργου.

Η Άουε για 93 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα ήταν αλάνθαστη κόντρα στο Αμβούργο, όμως μια άτυχη στιγμή στην τελευταία φάση του αγώνα της στέρησε την πρώτη της νίκη στη 2. Bundesliga, με τον αγώνα να τελειώνει στο 1-1.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ με τον Γιόνγιτς να σκοράρει με αναπάντεχο τρόπο, καθώς η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του μετά από διώξιμο του Νταβίντ και κατέληξε στα δίχτυα του εμβρόντητου Ντάνιελ Φερνάντες.

Μάλιστα, η Άουε θα μπορούσε να είχε φτάσει και σε δεύτερο γκολ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων όμως η κεφαλιά του Γκέγε πέρασε άουτ.

Το Αμβούργο εξακολουθούσε να έχει προβλήματα και να μην προκαλεί ανησυχία στον Μένελ, ο οποίος στο 67′ μπλόκαρε τη σέντρα του Σούχονεν, ενώ στο 69′ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μεσεγκουέμ για σκληρό μαρκάρισμα στον Κίτελ.

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι η Άουε θα πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα μετά από 9 αγωνιστικές ήρθε η φάση του 94ου λεπτού, με τον Ντόιλ να πλασάρει στο οριζόντιο δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο Κάρλσον στην προσπάθειά του να διώξει σε κόρνερ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και να τις στερεί το “τρίποντο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.