Ζανκτ Πάουλι-Ίνγκολσταντ 4-1: Τεσσάρα και επαφή με την κορυφή (hls)

Η Ζανκτ Πάουλι ήταν καταιγιστική κόντρα στην Ίνγκολσταντ, στην οποία δεν άφησε κανένα περιθώριο, συντρίβοντάς τη με 4-1 στο "Μίλερντορ Στάντιον".

Το απόλυτο στο γήπεδό της επέκτεινε η Ζανκτ Πάουλι, η οποία έκανε επιβλητική εμφάνιση και κέρδισε εύκολα 4-1 την Ίνγκολσταντ για να πλησιάσει στον έναν βαθμό την κορυφή της 2. Bundesliga.

Η ομάδα του Τίμο Σουλτς, που έχει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα εντός έδρας ματς, άνοιξε το σκορ στο 34′ με την κεφαλιά του δεξιού μπακ, Ζαντέρ και αν δεν ήταν ο Μπούντιτς που έκανε τέσσερις σπουδαίες επεμβάσεις το σκορ θα ήταν ακόμα μεγαλύτερο στο πρώτο μέρος.

Ότι δεν έγινε στο πρώτο ημίχρονο, έγινε στο δεύτερο με τον Ντίτγκεν στην τρίτη του τελική να σκοράρει με κεφαλιά και να κάνει το 2-0, ενώ στο 61′ ο Μπουργκστάλερ με το πέμπτο φετινό του τέρμα σημείωσε το 3-0 με πλασέ από το ύψος του πέναλτι.

Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν τυχεροί στη φάση του 72ου λεπτού, όταν ο Ρελ σούταρε με τη μπάλα να κοντράρει στον Τσιεράις, να αλλάζει πορεία και να καταλήγει στα δίχτυα του Βασίλι για το 3-1.

Δευτερόλεπτα αργότερα, η Ζανκτ Πάουλι απόκτησε ξανά προβάδισμα τριών τερμάτων με τον Κίρεχ να στρώνει στον Μπούχμαν, ο οποίος αν και περικυκλωμένος από τέσσερις αντιπάλους σούταρε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπούντιτς για το τελικό 4-1.

Δύο ασίστ από τον Κοσοβάρο αριστερό μπακ, Πακαράντα και άλλες δύο από τον Γκανέζο επιθετικό, Κίρεχ για την Ζανκτ Πάουλι.

Για την ομάδα του Σουλτς ήταν η τέταρτη σερί νίκη επί της Ίνγκολσταντ και η μεγαλύτερη σε έκταση στην ιστορία των αναμετρήσεων τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.