Ντιναμό Δρέσδης: Μία γιορτή που βάφτηκε με αίμα

Απίστευτης έκτασης επεισόδια χάλασαν την γιορτή των φίλων της Ντιναμό Δρέσδης για την άνοδό της στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.

Η ομάδα της Ντιναμό Δρέσδης κατάφερε να κερδίσει την άνοδό της στην 2η κατηγορία του Γερμανικού ποδοσφαίρου, κάτι που γέμισε χαρά χιλιάδες οπαδούς της.

Πολλοί ήταν εκείνοι που βγήκαν στους δρόμους για να γιορτάσουν την επιτυχία της αγαπημένης τους ομάδας, όμως τα πράγματα δεν πήγαν και πολύ καλά.

Περισσότεροι από 500 χούλιγκαν της ομάδας της Δρέσδης θέλησαν να μπουν στο γήπεδο της ομάδας και να… στήσουν εξέδρα ώστε να γιορτάσουν την άνοδο της στην 2η κατηγορία.

Η πρόθεσή τους αυτή είχε γίνει γνωστή με αποτέλεσμα να βρουν μπροστά τους εκατοντάδες αστυνομικούς των ειδικών δυνάμεων.

Αυτό που ακολούθησε δεν έχει προηγούμενο. Απίστευτες συγκρούσεις, με ατελείωτα αντικείμενα, από πέτρες μέχρι μολότοφ να φεύγουν από την πλευρά των οπαδών της Δρέσδης και να καταλήγουν στην πλευρά των αστυνομικών.
Ήταν τέτοια η μανία των οπαδών της Δρέσδης που είχε ως αποτέλεσμα να ζητηθεί αστυνομική ενίσχυση, κάτι που έγινε, στο σημείο βρέθηκαν περισσότεροι από 1000 αστυνομικοί των ειδικών δυνάμεων, όμως ο απολογισμός ήταν 158 τραυματίες αστυνομικοί, από τους οποίους οι 11 πήγαν στο νοσοκομείο και οι 6 νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.