Σβεντ: Το video από την επίθεση των 5 χούλιγκαν (vid)

Στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης κυκλοφόρησε videο από κλειστό κύκλωμα που κατέγραψε εξ αποστάσεως τη στιγμή της επίθεσης στον άσο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Πέντε άνδρες επιτέθηκαν στον Αλεξέι Σβεντ το βράδυ της Δευτέρας (1/5) και του προκάλεσαν βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο, χάνοντας τα εναπομείναντα παιχνίδια, κάτι βεβαίως που τίθεται σε δεύτερη μοίρα αυτή τη στιγμή.

«Ο Αλεξέι και η σύζυγός του είχαν βγει για φαγητό στο κέντρο της Μόσχας. Μετά, όταν βγήκαν έξω, μια παρέα νεαρών χωρίς λόγο άρχισε να τους προκαλεί. Ήταν εμφανώς σε κατάσταση μέθης. Ο Αλεξέι το αντιλήφθηκε και γι’ αυτό ήθελε να αποφύγει το επεισόδιο, αφού είναι ένας ήρεμος άνθρωπος. Εκείνοι όμως αποφάσισαν να αρχίσουν καβγά και του επιτέθηκαν, τέσσερις ή πέντε εναντίον ενός. Μετά από ένα χτύπημα, έπεσε και χτύπησε με το κεφάλι στο πεζοδρόμιο. Του προκλήθηκε ένα ανοιχτό τραύμα και κρανιοεγκεφαλική κάκωση, με κάταγμα στα οστά του κρανίου και διάσειση! Ευτυχώς επέζησε» ανέφερε ο Όμπραντ Φίμιτς, μάνατζερ του Σβεντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.