Επιστροφή του Κλαβέρ στην Βαλένθια, παραμονή του Ζίπσερ στην Μπάγερν

Έμπρακτη στήριξη της Μπάγερν στον Ζίπσερ μετά το πρόβλημα εγκεφαλικής αιμορραγίας που αντιμετωπίστηκε χειρουργικά.

Λίγες ώρες μετά την αποδέσμευση του Βίκτορ Κλαβέρ από την Μπαρτσελόνα και την ολοκλήρωση του συμβολαίου τους, ο Ισπανός διεθνής επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του, την Βαλένθια, στην οποία άρχισε την καριέρα του, καθώς ήταν γέννημα-θρέμμα της πόλης.

Ο Κλαβέρ υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο με την Βαλένθια και την προοπτική να ολοκληρώσει την καριέρα του στις «νυχτερίδες», στις οποίες είχε παίξει για έξι χρόνια (2006-2012) κατά την πρώτη θητεία του στην «πορτοκαλί» ομάδα. Ακολούθησε μια τριετία στο ΝΒΑ με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς (2012-15), ένα σύντομο πέρασμα από τη Χίμκι (2015), μια σεζόν με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν (2015-16) και τέλος μια πενταετία με τους «Μπλαουγκράνα» (2016-21).

«Μόνιμος» κάτοικος Μονάχου ο «σιδερένιος» Ζίπσερ

Μπάγερν Μονάχου και Πολ Ζίπσερ θα συνεχίσουν μαζί μέχρι και το 2024, παρά την απρόβλεπτη χρονικά επιστροφή του στα γήπεδα, μετά το σοβαρό πρόβλημα εγκεφαλικής αιμορραγίας που είχε αντιμετωπίσει, στα τέλη Μαϊου.

Ο Γερμανός φόργουορντ χειρουργήθηκε πρόσφατα στο κεφάλι του για να αποκατασταθεί το πρόβλημα της αιμορραγίας και ενώ είχε διαφύγει τον κίνδυνο για την ζωή του, ενώ οι γιατροί τον διαβεβαιώσει ότι θα είναι σε θέση να αγωνισθεί ξανά, εν ευθέτω χρόνο.

Η Μπάγερν που  τον στηρίζει απόλυτα όλο αυτό το διάστημα, προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας τους για τρία ακόμα χρόνια. Η γερμανική ομάδα είναι διατεθειμένη να του δώσει όσο χρόνο χρειαστεί για να επανέλθει σε αγωνιστική δράση, όπως διευκρίονισε στην ανακοίνωσή της. 

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Ζίπσερ μέτρησε κατά μέσο όρο 9.1 πόντους και 3.0 ριμπάουντ σε 39 παιχνίδια της EuroLeague, αποτελώντας κομβικό κομμάτι στην επιτυχία της ομάδας του Αντρέα Τρινκιέρι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.