“Σκούπα” και τελικοί για Μονακό

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Μονακό θα βρίσκεται στους τελικούς του γαλλικού πρωταθλήματος, διεκδικώντας το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της, αφού πέρασε με 81-78 από την Ντιζόν επί της ομώνυμης ομάδας, "σκουπίζοντας" με 3-0 την ημιτελική σειρά.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Μονακό θα βρίσκεται στους τελικούς του γαλλικού πρωταθλήματος, διεκδικώντας το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της, αφού πέρασε με 81-78 από την Ντιζόν επί της ομώνυμης ομάδας, “σκουπίζοντας” με 3-0 την ημιτελική σειρά. 

Μετά τις δύο νίκες στο Πριγκηπάτο, η Μονακό βρέθηκε να χάνει με 18 πόντους στις αρχές της β’ περιόδου (32-14) ωστόσο γύρισε την κατάσταση στη συνέχεια, αφού το δεύτερο ημίχρονο της ανήκε. Με το σκορ στο 69-65, οι φιλοξενούμενοι “έτρεξαν” ένα σερί 11-0 (69-76) και από εκεί και πέρα κράτησαν το προβάδισμα. 

Κικάνοβιτς και Ουαταρά με 15 πόντους έκαστος ήταν οι κορυφαίοι της Μονακό, με τον Χόλστον από την πλευρά της Ντιζόν να πετυχαίνει 17 πόντους. Στους τελικούς, θα περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Βιλερμπάν-Ναντέρ, όπου το σκορ είναι στο 2-0. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.