Καλνιέτις: «Ψεύτης ο Πιανιτζάνι»

Αιχμηρός εμφανίστηκε ο Μάντας Καλνιέτις, σχετικά με τη συνεργασία που είχε με τον Σιμόνε Πιανιτζάνι στην Αρμάνι Μιλάνο.

Αιχμηρός εμφανίστηκε ο Μάντας Καλνιέτις, σχετικά με τη συνεργασία που είχε με τον Σιμόνε Πιανιτζάνι στην Αρμάνι Μιλάνο. Ο Λιθουανός παίκτης χαρακτήρισε τον Ιταλό κόουτς ως «ψεύτη», ενώ αναφέρθηκε και στην απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στη Βιλερμπάν.

Αρχικά, ο Καλνιέτις τόνισε: «Δεν υπήρξε καμία σύγκρουση μαζί του. Πρώτα απ’ όλα μου είπε ότι θα παίζω μόνο στην Ευρωλίγκα. Του ρώτησα εάν είχα κάνει κάτι λάθος αλλά δεν πήρα κάποια απάντηση. Μου υποσχέθηκε ότι θα παίζω τον Νοέμβριο, τότε μου είπε ότι θα παίζω τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο. Στα τέλη Φλεβάρη μου είπε ότι θα μπορούσα να είχα πάω οπουδήποτε ήθελα. Δεν υπήρχε καμία σύγκρουση, αλλά μου είπε ψέματα. Ήμουν θυμωμένος μαζί του επειδή δεν κράτησε την υπόσχεσή του, έτσι σταματήσαμε να μιλάμε και με έθεσε εκτός ομάδας». 

Στη συνέχεια, δήλωσε για τη μετεγγραφή του στη Βιλερμπάν: «Ήταν ο πρώτος που με κάλεσε. Είπε πως ήμουν ο πρώτος στόχος τους και ήθελαν να φέρουν περισσότερους έμπειρους παίκτες. Μίλησα και με τον Νικολάς Μπατούμ, επίσης. Οι συζητήσεις ήταν πολύ απλές γιατί ο Τόνι είναι ακόμα παίκτης και ήταν πολύ εύκολο να μιλήσω μαζί του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.