Βιλερμπάν: Στο παρκέ παίκτης με κορωνοϊό!

Απίστευτο σκηνικό στο Σολέ - Βιλερμπάν με τους φιλοξενούμενους να αποσύρουν άρον - άρον τον Νόρις Κόουλ από το παρκέ λόγω κορωνοϊού!

Απίστευτο σκηνικό στο Σολέ – Βιλερμπάν με τους φιλοξενούμενους να αποσύρουν άρον – άρον τον Νόρις Κόουλ από το παρκέ λόγω κορωνοϊού!

Η γαλλική ομάδα που υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στις 13 Οκτωβρίου είχε ήδη θετικά κρούσματα (Στράζελ και Χέις), όμως ενημερώθηκε δευτερόλεπτα πριν το τζάμπολ του αγώνα με τη Σολέότι και ο Κόουλ είχε βρεθεί θετικός. Παρ’ όλα αυτά, αγωνίστηκε στα πρώτα 40’’ του αγώνα πριν αποσυρθεί!

Ο Φρέντι Φοτού, που κάθισε στον πάγκο της Βιλερμπάν λόγω της απουσίας του επίσης ασθενούς Τι Τζέι Πάρκερ, τόνισε σύμφωνα με την Οuest – France ότι ο σύλλογος είχε ειδοποιήσει τη λίγκα εγκαίρως, όμως ο παίκτης δεν μπορούσε να βγει από την πεντάδα καθώς είχε δηλωθεί στο φύλλο αγώνα! 

Ο πρόεδρος της Σολέ Ζερόμ Μερινιάκ, τόνισε ότι θα διαμαρτυρηθεί στη λίγκα για τον τρόπο με τον οποίο οι ιθύνοντες χειρίστηκαν το περιστατικό.

Ο προπονητής της Σολέ Ερμάν Κουντέρ ήταν καυστικός στις δηλώσεις του: «Δεν καταλαβαίνω, θα πρέπει να μου το εξηγήσουν. Υπάρχει πρωτόκολλο. Ίσως ο παίκτης ήταν επικίνδυνος μόνο μετά τα 41 δευτερόλεπτα»!

Ακόμα και ο Δήμαρχος του Σολέ τόνισε μέσω Twitter ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον Βιλερμπάν και Λίγκας!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!