Ενίσχυση με Ρούντεζ για Μονακό

Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Γαλλίας, η Μονακό ανακοίνωσε την ενίσχυση του ρόστερ της με την προσθήκη του Κροάτη Ντάμιαν Ρούντεζ.

Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Γαλλίας, η Μονακό ανακοίνωσε την ενίσχυση του ρόστερ της με την προσθήκη του Κροάτη Ντάμιαν Ρούντεζ.

Ο Ρούντεζ πριν από μερικές εβδομάδες έμεινε ελεύθερος από την Βαλένθια, όπου ξεκίνησε αλλά δεν έπεισε με τις εμφανίσεις του τον Τσους Βινορέτα. Πλέον θα προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα του Πριγκηπάτου στην προσπάθεια της να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά και να διακριθεί στο basketball Chmapions League.

O δυναμικός φόργουορντ, είχε 11 εμφανίσεις στην Ευρωλίγκα φέτος, ξεκινώντας μια φορά βασικός στην Βαλένθια. Κατά μέσο όρο είχε 3 πόντους, 1 ριμπάουντ και περίπου μια ασίστ αγωνιζόμενος για περίπου 11 λεπτά. H Μονακό το βράδυ της Κυριακή επικράτησε στο τελικό του κυπέλλου Γαλλίας 83-78 της Λε Μαν, στο πρωτάθλημα είναι ισόβαθμοι στην πρώτη θέση με τις Στρασμπούρ και Λε Μαν, ενώ θα αντιμετωπίσει την Ζιέλονα Γκόρα στην πρωτη φάση των νοκ άουτ αγώνων του Basketball Champions League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.