Σκουρτόπουλος: “Αμφίβολη η συμμετοχή του Γιάννη στο Προολυμπιακό”

Ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας έκρινε δύσκολη την συμμετοχή του Αντετοκούνμπο στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Η Εθνική Ελλάδας είχε εξασφαλίσει την πρόκριση της στο Eurobasket 2022 και μετά την λήξη και τυπικά των υποχρεώσεων της στα “παράθυρα” ο ομοσπονδιακός προπονητής Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε μεταξύ άλλων και για την συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Προολυμπιακό τουρνουά που θα διεξαχθεί στον Καναδά.

“H συμμετοχή του Γιάννη στο Προολυμπιακό θεωρείτε δύσκολη εκτός αν οι Μπακς δεν τα καταφέρουν να προχωρήσουν αρκετά στα playoffs, δεν το ξέρω αυτό.

Είναι μια ιδιαίτερη χρονιά και στο ΝΒΑ, πιστεύω πως η Ανατολή έχει δυσκολέψει πάρα πολύ και όλα μπορούν να συμβούν. Όσο για τους Ολυμπιακούς αγώνες από την στιγμή που μπορεί να συμμετάσχει νομίζω ότι θα είναι.

Ο Γιάννης είναι στην Εθνική Ελλάδας επειδή το θέλει ο ίδιος, οι Μπακς δεν έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον το διαπίστωσα και ο ίδιος όταν έκανα ένα ταξίδι πέρυσι.

Ο Γιάννης μεγαλώνοντας το στάτους του σαν σταρ του ΝΒΑ θα είναι και πιο εύκολη η απόφαση για να έρχεται όλο και πιο συχνά.

Ο Γιάννης κρατάμε ότι είναι αυτός που θέλει να έρθει, οι Μπακς παρότι πολλές φορές βάζουν Ελληνικές σημαίες και κάνουν διάφορα events δεν είναι και τόσο ζεστοί στο κομμάτι αυτό, προσπαθούν να προστατεύσουν το συμφέρον τους, καθαρά μπίζνες, όχι μπάσκετ πρώτα μπίζνες και μετά μπάσκετ.

Όποιος ξέρει τις καταστάσεις δεν το παρεξηγεί. Για κάποιον που το βλέπει βάζοντας στην εξίσωση το ηθικό και το συναισθηματικό κομμάτι φαίνεται παράξενο, όμως στην Αμερική πρώτα είναι μπίζνες και ο Γιάννης είναι μια τεράστια επένδυση των Μπακς. Ό,τι έχουν σχεδιάσει τα επόμενα 10 χρόνια, έχει μέσα τον Γιάννη”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.