Προολυμπιακό τουρνουά: Στη διάθεση του κόσμου το δεύτερο πακέτο εισιτηρίων

Η ΕΟΚ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστή την ημερομηνία διάθεσης του δεύτερου πακέτου εισιτηρίων για το Προολυμπιακό τουρνουά του Ιουλίου.

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα φιλοξενήσει από τις 2 έως τις 7 Ιουλίου το Προολυμπιακό τουρνουά στο οποίο θα λάβει μέρος η Εθνική μας ομάδα με στόχο να επιστρέψει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ύστερα από 16 χρόνια. 

Προ λίγων ημερών, η ΕΟΚ είχε θέσει στη διάθεση του κόσμου το πρώτο πακέτο εισιτηρίων για αυτό το μεγάλο μπασκετικό ραντεβού. Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες. 

Η Ελληνική Ομοσπονδία έκανε γνωστό πως θα κυκλοφορήσουν νέα εισιτήρια από την Τετάρτη (10/04) με τις τιμές να παραμένουν ίδιες παρά τη μεγάλη ζήτηση του κοινού. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:  

«Η ανταπόκριση ήταν τεράστια, οι Ελληνες φίλαθλοι απέδειξαν στην πράξη ότι αδημονούν για το Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ τον Ιούλιο (2-7) σπεύδοντας να αγοράσουν εισιτήρια και να εξασφαλίσουν την παρουσία τους εκεί και η ΕΟΚ προχωράει στη διάθεση του δεύτερου «πακέτου» εισιτηρίων διατηρώντας τις προνομιακές τιμές της πρώτης φοράς! 

Η δυνατότητα προμήθειας εισιτηρίων από την πρώτη δόση διάθεσης αυτών ολοκληρώθηκε, όμως, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τη διάθεση τους επόμενου «πακέτου». 

Το μεσημέρι της Τετάρτης (10/4) θα… ξανανοίξουν οι κερκίδες του ΣΕΦ και όσοι σπεύσουν θα μπορέσουν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους και πάλι σε πολύ δελεαστικές τιμές, δεδομένης της παρουσίας σε αυτούς τους αγώνες όχι μόνο της Εθνικής Ελλάδας αλλά και πλήθους αστέρων του Παγκόσμιου μπάσκετ που θα αγωνιστούν για τη μία και μοναδική θέση πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς αγώνες». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.