Εθνική Ισπανίας: «Σημαιοφόροι» Πάου και Μάρκ Γκασόλ στην αποστολή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο ανακοίνωσε την αποστολή της εθνικής Ισπανίας για τους Ολυμπιακούς με τους Γιουλ, Σέρχιο, Ρούμπιο και αδέρφια Γκασόλ να ξεχωρίζουν.

Οι αδελφοί Πάου και Μάρκ Γκασόλ ξεχωρίζουν στην αποστολή της Εθνικής Ισπανίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και ενώ πλειάδα σπουδαίων συμπαικτών τους, συμπεριλήφθηκε στην 12άδα που ανακοίνωσε ο Ιταλός τεχνικός, Σέρτζιο Σκαριόλο.

Οι Ερνανγκόμεθ, Γιουλ, Σέρχιο και Ρούμπιο και το νέο αστέρι του ισπανικού μπάσκετ, Ουσμάν Γκαρούμπα που αγωνίζεται στην Ρεάλ και… «συστήθηκε» στην φετινή Euroleague, δημιουργούν τις αγωνιστικές προδιαγραφές για να φτάσουν οι «φούριας ρόχας» μέχρι τον τελικό, όπως είχαν πετύχει το 2008 στο Πεκίνο και το 2012 στο Λονδίνο, αλλά ηττήθηκαν και στα δυο Ολυμπιακά τουρνουά από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Το 2016 στο Ρίο, η Ισπανία κατέκτησε ο χάλκινο μετάλλιο, ενώ στο Τόκιο, θα ταξιδέψει με τον τίτλο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας του 2019.

Αναλυτικά η αποστολή: Γιουλ, Σέρχιο Ροντρίγκεθ, Ρούμπιο, Αλοθέν, Μπριθουέλα, Αροστέγκι, Αμπάλντε, Αμπρίνες, Κλαβέρ, Ρούντι , Γκαρούμπα, Χουάν Ερνάνγκομεθ, Πάου Γκασόλ, Μαρκ Γκασόλ, Γουίλι Ερνανγκόμεθ και Οριόλα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.