Καναδάς: Δεν έχει παράπονο ο Νερς από τους παίκτες του

Ο Νικ Νερς τόνισε πως δεν έχει κανένα παράπονο από τους παίκτες του, μετά τον αποκλεισμό του Καναδά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των διοργανωτών του προολυμπιακού τουρνουά της Βικτώρια δήλωσε πως η ομάδα του ήταν άτυχη στο ματς με την Τσεχία και στάθηκε στην προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του.

Αρχικά, ο Νερς δήλωσε: “Σε ένα νοκ άουτ παιχνίδι οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Ο Σατοράνσκι έβαλε ένα σουτ με ταμπλό και στο δικό μας τελευταίο σουτ η μπάλα μπήκε και βγήκε. Αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Πάντως, δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Έδειξαν χαρακτήρα και το ότι στείλαμε το ματς στην παράταση δεν ήταν από τύχη, αλλά με προσπάθεια. Θα είναι σημαντικό για μας να κρατήσουμε ένα γκρουπ παικτών για χρόνια, ώστε να αποκτήσουμε χημεία”.

Στη συνέχεια, ο Καναδός κόουτς συμπλήρωσε: “Μου αρέσει να είμαι προπονητής, μου αρέσει να προπονώ αυτή την ομάδα, αγαπώ το Τορόντο και θέλω το μπάσκετ να προοδεύει. Θα αναλύσουμε τα δεδομένα. Αυτό που θέλω είναι αυτή η ομάδα να γίνει όσο καλύτερη μπορεί”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.