Τέσσερα κρούσματα κορονοϊού απέκλεισαν την Σενεγάλη από το προολυμπιακό

Η Ιταλία και το Πουέρτο Ρίκο που συμμετέχουν στον ίδιο όμιλο του προολυμπιακού τουρνουά στο Βελιγράδι, προκρίθηκαν απευθείας στους ημιτελικούς. Οι δυο Εθνικές ομάδες θα παίξουν μόνο το «δικό» τους παιχνίδι για την κατάταξη του ομίλου και τον αντίπαλο που θα έχουν, αναλόγως με την πρώτη ή δεύτερη θέση.

Η Σενεγάλη δεν θα αγωνιστεί στο Προολυμπιακό Τουρνουά του Βελιγραδίου εξαιτίας του COVID 19. Η ομοσπονδία της χώρας ενημέρωσε τη FIBA ότι υπάρχουν τέσσερα μέλη της αποστολής θετικά στον κορονοϊό και δεν θα ταξιδέψουν στη Σερβία!

Στην ανακοίνωση της ομοσπονδίας μπάσκετ της Σενεγάλης, αναφέρεται ότι η αποστολή της ομάδας βρίσκεται εγκλωβισμένη στο Βερολίνο και δεν μπορεί να εξασφαλίσει άδεια για να επιστρέψει στην πατρίδα της, με ενδιάμεσο σταθμό το Ντακάρ, γιατί στην Γερμανία απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε μετακίνηση με άτομα που έχουν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένα κρούσματα. 

Η FIBA προσπάθησε να παρέμβει προς τις γερμανικές αρχές και ζήτησε να δοθεί άδεια στην αποστολή της Σενεγάλης για να αρχίσει το ταξίδι της επιστροφής, αλλά θα πρέπει να είναι αρνητικά τα τέστ που θα κάνουν όλα τα μέλη της αφρικανικής ομάδας, ανά δυο ημέρες στην γερμανική πρωτεύουσα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.