Εθνική μπάσκετ: Το «όχι» του Ντόρσεϊ, μετά το «ναι» του Σπανούλη

Ο ομογενής γκαρντ αρνήθηκε να συμμετάσχει στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για το προολυμπιακό τουρνουά της Βικτόρια, λόγω της προσήλωσης του στην ανέρευση επόμενης ομάδας που θα αγωνισθεί. Για πέμτο συνεχόμενο καλοκαίρι απέχει για διαφορετικούς λόγους από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

«Spanoulis in, Dorsey out» έγραψε την ίδια ημέρα και με απόσταση λίγων ωρών, στο σημειωματάριο του για τις κλήσεις των παικτών στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας, ενόψει της συμμετοχής της στο προολυμπιακό τουρνουά της Βικτόρια, ο Ρικ Πιτίνο.

Ο Ρικ Πιτίνο που συναντήθηκε με τον Σπανούλη και οριστικοποίησε την επιστροφή του «Kill-Bill»  στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετά από έξι χρόνια και σε ηλικία 39 ετών, αναγκάστηκε να διαγράψει το όνομα του Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος δεν έδειξε διατεθειμένος να παίξει στην Εθνική ομάδα για ένα ακόμα καλοκαίρι.

Ο ομογενής Ντόρσεϊ (25 χρονών) ζήτησε να αποχωρήσει από το Ισραήλ εξαιτίας της έκρυθμης κατάστασης στη χώρα, πριν από 10 ημέρες και έχει επιστρέψει στις ΗΠΑ με την ελπίδα να βρεί ομάδα στο ΝΒΑ, μετά από την διετή θητεία του στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Ντόρσεϊ που βρίσκεται και στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού, ζήτησε από τον Πιτίνο να μην κληθεί στην προετοιμασία, γιατί η σκέψη του είναι στοχευμένη στην επαγγελματική αποκατάσταση του και δεν πρόκειται να ενισχύσει την ελληνική ομάδα στην διεκδίκηση πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο Ντόρσει είχε συμμετάσχει για τελευταία φορά σε προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για το Ευρωμπάσκετ του 2015 και είχε «κοπεί» από την επιλογή της 12άδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.