Μποζίκας: «Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας» (vid)

Ο συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, Γιώργος Μποζίκας, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός σκέφτεται πλέον μόνο το επόμενο παιχνίδι στο Μονακό.

Αναλυτικά όσα είπε στους Playmakers:

Για το ματς: «Στο β’ δεκάλεπτο βρεθήκαμε πίσω και η αντίδρασή μας δεν ήταν καλή. Έβαλαν μεγάλα τρίποντα στο τελευταίο δευτερόλεπτο της κατοχής, κάποια τυχερά καλάθια, όπως του Λι από τα 8 μέτρα, κάποια σουτ που πέταγαν την μπάλα και έπεφτε στο καλάθι. Πήραν αυτοπεποίθηση, είχαν καλές επιλογές, είναι μία πολύ καλή ομάδα και το ξέραμε. Δεν μπορέσαμε να τους σταματήσουμε στην άμυνα, δεν διαχειριστήκαμε την πίεση όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Χάσαμε βολές, δεν είχαμε κυκλοφορία της μπάλας και το αποτέλεσμα ήρθε φυσιολογικά».

Για τη συνέχεια: «Κανένας δεν έχει πάει εύκολα στο Final 4, σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο παιχνίδι και να παρουσιαστούμε όπως έχουμε παίξει όλη τη χρονιά. Να αφήσουμε έξω όλα τα προγνωστικά και τα συναισθήματα. Από την αρχή της χρονιάς παίζουμε τελικούς, η ομάδα έχει δείξει χαρακτήρα, δεν υπάρχει αμφισβήτηση. Είναι μία πρόκληση στην οποία πρέπει να αντεπεξέλθουμε. Έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτεςκαι την ομάδα, θα πάμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι. Φέτος έχουμε δοκιμαστεί σε πολύ δύσκολες έδρες, να αναλύσουμε και να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι, να κάνουμε ό, τι κάνουμε όλη τη χρονιά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.