Παπαγιάννης στους Playmakers: «Ο κόσμος να συνεχίσει να αγαπάει την ομάδα» (vid)

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε στους Playmakers για την πορεία του Παναθηναϊκού στην Euroleague, τον Ταβάρες και τον ηγετικό του ρόλο.

Αναλυτικά:

Για τη σεζόν: «Σίγουρα έχουμε κάνει κάποια πολύ καλά ματς, κάποιες φορές όμως δεν είχαμε τύχη και χάσαμε 2-3 ματς στον πόντο. Ο κόσμος πρέπει να μείνει πιστός στον Παναθηναϊκό, η χρονιά δεν πήγε όπως θέλαμε στην Euroleague αλλά ο κόσμος πρέπει να συνεχίσει να αγαπά την ομάδα».

Για τον Ταβάρες: «Πολύ δυνατή μονομαχία, πολύ καλός παίκτης, έχουμε παίξει πολλές φορές αντίπαλοι, κι εγώ κι εκείνος ανταλλάσουμε εμπειρίες μέσα στο παρκέ. Τον γνωρίζω χρόνια, από τις ΗΠΑ, παίζαμε αντίπαλοι στην G League, ανταλλάσουμε κουβέντες στο παρκέ. Δεν είναι τυχαία στη λίστα των υποψήφιων MVP φέτος, κάνει εξαιρετική χρονιά και βοηθάει τη Ρεάλ».

Για τις αδυναμίες της Ρεάλ: «Είναι η δεύτερη ομάδα της Euroleague, έχει ελάχιστες αδυναμίες. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στην άμυνα, προσπαθήσαμε και στην επίθεση, τους βγάλαμε από το πλάνο τους, τους τρέξαμε, πήραμε τα ριμπάουντ, οι αδυναμίες της είναι ελάχιστες».

Για τη βελτίωσή του και τον ηγετικό του ρόλο: «Χρονιά με χρονιά στόχος είναι να βελτιώνομαι και να φαίνεται στο παρκέ. Το κίνητρο είναι να είμαι πάντα ο καλύτερος στο παιχνίδι και την προπόνηση. Είμαι χρόνια στην ομάδα, ξέρω πώς λειτουργεί, τα καλά και τα κακά, οπότε ελπίζω οι συμβουλές που δίνω στους νεότερους να τους βοηθούν. Για τη συνέχεια θέλω να βελτιώσω το post up παιχνίδι μου, θα είναι πλεονέκτημα για μένα να έχω καλό ρεπερτόριο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.