Βεζένκοφ: «Κάναμε καλή δουλειά στον Γκρέιντζερ» (vid)

Ο παίκτης του Ολυμπιακού επισήμανε ότι η νίκη στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα δεν πρέπει να διαρκέσει περισσότερο από μια ημέρα, ενόψει της έναρξης του ελληνικού πρωταθλήματος και της επιστροφής των ερυθρολεύκων.

Ο Σάσα Βέζενκοφ ήταν ο MVP του Ολυμπιακού στην εύκολη νίκη επί της Μπασκόνια για την πρώτη αγωνιστική της Euroleague και ο παίκτης των «ερυθρολεύκων» στάθηκε στον επιθετικό περιορισμό του Αμερικάνου Γκρέιντζερ.

Οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

«Παίξαμε επολύ καλά σε αμυνα και επίθεση,. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν το ίδιο καλοί στην επίθεση, αλλά και πάλι τους περιορίσαμε από την άμυνα μας. Η Μπασκόνια δεν είναι αυτή και θα βελτιωθεί. Ξέραμε ότι η Μπασκόνια θα έπαιζε χωρίς τον Μπάλντουιν και πιέσαμε τον Γκρέιντζερ για να τον αναγκάσουμε να υποπέσει σε λάθη. Είμαστε χαρούμενοι αλλά εφέτος έχουμε και ελληνικό πρωτάθλημα και πρέπει να συγκεντρωθούμε εκεί γιατί έχουμε το πρώτο παιχνίδι την Κυριακή (3/10). Έχουμε 12 παίκτες, ξέρουμε τους ρόλους μας και διατηρήσαμε τον περσινό κορμό, με αποτέλεσμα να ξέρουμε τι θέλουμε και πως να το πετύχουμε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.