Πέσιτς:«Πιστεύω ότι 10 ομάδες θα παλέψουν για τα μετάλλια»

Ο Σέρβος τεχνικός χαρακτήρισε την μεγαλύτερη έκπληξη και από τα 4 Προολυμπιακά τουρνουά, την πρόκριση της Βραζιλίας, αντί της διοργανώτριας Λετονίας.

Οι δέκα από τις 12 Εθνικές ομάδες που συμμετέχουν στο Ολυμπιακό τουρνουά της Λιλ και του Παρισιού, έχουν τις αγωνιστικές προϋποθέσεις να ανέβουν στο βάθρο των μεταλίων, σύμφωνα με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Η Σερβία έχει αρχίσει την προετοιμασία της για του Ολυμπιακούς Αγώνες όπου θα βρεθεί στον ίδιο όμιλο μαζί με το Νότιο Σουδάν, το Πουέρτο Ρίκο αλλά και τις ΗΠΑ και ο προπονητής της, Σβέτισλαβ Πέσιτς, υποστήριξε ότι το Πουέρτο Ρίκο που προκρίθηκε από το Προολυμπιακό τουρνουά και έχει κληρωθεί στον ίδιο όμιλο με τους Σέρβους, διαθέτει μια φανταστική ομάδα.

Οι δηλώσεις του Πέσιτς:

«Είχα πει ότι το Πουέρτο Ρίκο θα ήταν ο πιο σοβαρός διεκδικητής στο προολυμπιακό. Αυτοί που ήξεραν καλύτερα από εμένα γελούσαν. Δεν γελάω τώρα που το Πουέρτο Ρίκο προκρίθηκε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι μία φανταστική ομάδα. Έβαλαν και τον Χοσέ Αλβαράντο από τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς, ο οποίος είναι ένας τρομερός παίκτης. Μπορεί να μην πήρε μόνος του την πρόκριση αλλά είδατε πως πήγε.

Είναι πολύ δύσκολο να νικήσεις τη Λιθουανία με όλους τους παίκτες της, αλλά είναι επίσης πολύ δύσκολο για όλους να νικήσουν το Πουέρτο Ρίκο σε αυτή την ατμόσφαιρα. Ειλικρινά, δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε να νικήσουμε και εμείς.

Από τη μία, το group μας είναι καλό γιατί όλοι παίζουν με τον ίδιο τρόπο. Όσοι έχουν δει το Νότιο Σουδάν, ξέρουν πόσο σκληρό είναι. Μπορούν να νικήσουν τον οποιονδήποτε. Έχουμε ταλέντο και ποιότητα, δεν υπάρχει αμφιβολία ως προς αυτό. Αλλά πρέπει να είμαστε σε πολύ καλύτερη φόρμα αν θέλουμε να παίξουμε καλά κόντρα στους αντιπάλους μας.

Λέτε ότι έχουμε ευκαιρία κόντρα στις ΗΠΑ και είναι αλήθεια ότι όλα μπορούν να συμβούν σε ένα παιχνίδι, σε αντίθεση με τις σειρές που είναι στις 3 νίκες. Το ίδιο ισχύει και για το Πουέρτο Ρίκο εναντίον μας.

Από την άλλη, ο όμιλος είναι αρκετά περίπλοκος για εμάς. Πιστεύω όμως στην προετοιμασία μας. Θα είναι ένα αρκετά σκληρό τουρνουά. Αν τερματίσουμε δεύτεροι, που είναι ρεαλιστικό από την οπτική μας, θα αντιμετωπίσουμε την πρώτη ή τη δεύτερη ομάδα από τα άλλα group στα προημιτελικά.ADVERTISING

Κατά τη γνώμη μου, 10 ομάδες θα παλέψουν για τα μετάλλια. Είδατε πως η Βραζιλία ξεπέρασε τη Λετονία, η μεγαλύτερη έκπληξη του Παγκοσμίου το 2023. Το μόνο θετικό είναι ότι αποφεύγουμε τις ΗΠΑ στα προημιτελικά αλλά τους έχουμε στη φάση των ομίλων».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.