Γαλλία: Ο Ουεμπανιάμα θέλει το χρυσό στο Παρίσι

Η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου είναι ο μεγάλος στόχος της Γαλλίας, στο ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ, σύμφωνα με τον Βίκτορ Ουεμπανιάμα.

Ο παίκτης των Σαν Αντόνιο Σπερς τόνισε πως θα ενισχύσει την εθνική ομάδα της χώρας του και συμπλήρωσε πως θέλει τις ΗΠΑ με πλήρες ρόστερ, στο συγκεκριμένο τουρνουά. Οι «τρικολόρ» βρίσκονται στον ίδιο όμιλο με τις Γερμανία, Ιαπωνία και τον νικητή του προολυμπιακού τουρνουά της Λετονία, στο οποίο παίρνουν μέρος εκτός των διοργανωτών, οι Βραζιλία, Φιλιππίνες, Μαυροβούνιο, Γεωργία και Καμερούν.

Ο Ουεμπανιάμα δήλωσε στην εφημερίδα «L’ Equipe»: «Βρισκόμαστε σε ένα γκρουπ-παγίδα, ακόμα κι αν μας φαίνεται ενδιαφέρον και πιθανό να το κερδίσουμε. Οι Ηνωμένες Πολιτείες; Το να παίζεις μία ομάδα στον όμιλο ή στα ημιτελικά του τουρνουά για μένα είναι το ίδιο. Το γεγονός ότι έρχονται υπερπλήρης είναι το καλύτερο πράγμα για μένα. Προτιμώ να αγωνιστώ ενάντια στους κορυφαίους παίκτες κάθε χώρας παρά να αντιμετωπίζω μόνο δύο ή τρεις από αυτούς».».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Εάν έχω την ευκαιρία να πάω στους Ολυμπιακούς Αγώνες, και δεν κατακτήσουμε το χρυσό, θα είναι μία αποτυχία, θα θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα, Νομίζω ότι οι στόχοι μας είναι εφικτοί, αρκεί να αγωνιστούμε χωρίς να φοβηθούμε τίποτα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.