«Καμπανάκι» Ζαγκλή για το μπάσκετ στους Ολυμπιακούς του 2024!

Ο Έλληνας γενικός γραμματέας της FIBA επεσήμανε ότι οι συνθήκες διαβίωσης και μετακίνησης των παικτών μπάσκετ δεν έχουν καλές προϋποθέσεις λόγω της αλλαγής τριών σταδίων για την τέλεση των αγώνων.

Ο Έλληνας γενικός γραμματέας της FIBA, Aνδρέας Ζαγκλής εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια του για τις συνθήκες διεξαγωγής του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ, το 2024, στο Παρίσι, στην σύγκεψη των Παγκόσμιων ομοσπονδιών για όλα τα Ολυμπιακά αθλήματα.

Η δήλωση του κ. Ανδρέα Ζαγκλή:

«Ενώ το μπάσκετ έχει δείξει μέχρι σήμερα τρομερή ευελιξία προκειμένου να βοηθήσει όλη την πόλη, κανένας άλλος σε αυτή την αίθουσα δεν έχει δει το άθλημα του να αλλάζει τρεις συνδυασμούς σταδίων για τη φιλοξενία των αγώνων. Τώρα βρισκόμαστε στη διαδικασία για την εξεύρεση του τέταρτου συνδυασμού. Οι αθλητές μας δεν πρέπει να βιώσουν τις συνθήκες που έχουν κατατεθεί αυτή τη στιγμή στο τραπέζι. Και αναφέρομαι στο γεγονός ότι πρέπει να φιλοξενηθούν στο Παρίσι, στο Ολυμπιακό Χωριό, να έχουν μετακίνηση μάξιμουμ μίας ώρας μέχρι το στάδιο, και όχι τριών ωρών και τα στάδια πρέπει να παρέχουν τις απαιτούμενες συνθήκες ασφάλειας, air condition αλλά και τις συνθήκες προκειμένου να ασχοληθούμε με την αποκατάσταση και τα γεύματα των αθλητών μας.

Θέλουμε να βοηθήσουμε και φυσικά θέλουμε να ενισχύσουμε την εισροή εσόδων από τα εισιτήρια. Υπάρχουν κάποιες μίνιμουμ συνθήκες για τους παίκτες μας, που πρέπει να γίνουν σεβαστές, όπως έγινε σε προηγούμενες διοργανώσεις, από τη στιγμή που η εμπειρία των αθλητών είναι η ίδια η καρδιά των Αγώνων. Πιστεύουμε ότι αυτές οι ανησυχίες μας είναι δίκαιες και μπορούμε να συνεργαστούμε έτσι ώστε να μειώσουμε τις σοβαρές ανησυχίες των παικτών για τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.