Ολυμπιακό Τουρνουά Γυναικών: Έγραψε ιστορία το Βέλγιο, ρεκόρ για Μπερντ (vid)

Η Κίνα συνέτριψε το Πουέρτο Ρίκο και η Ιαπωνία...σόκαρε την Γαλλία στην 2η αγωνιστική.

Η πρώτη νίκη του Βελγίου σε Ολυμπιακούς Αγώνες και το προσωπικό ρεκόρ της Σου Μπερντ σε ασίστ στη νίκη των ΗΠΑ επί της Νιγηρίας, ξεχώρισαν στην δεύτερη αγωνιστική του τουρνουά γυναικών στο Τόκιο.

Η Ιαπωνία σόκαρε την Γαλλία και οι οικοδέσποινες που νίκησαν 74-70, μπήκαν σε τροχιά πρόκρισης, ενώ οι Γαλλίδες θα χρειαστεί, να πάρουν ίσως και δύο νίκες στα δύο παιχνίδια, εκ των οποίων στο ένα θα παίξουν με το απόλυτο φαβορί του τουρνουά, τις ΗΠΑ. «Κλειδί» για την ομάδα του Τομ Χοβάς ο πλουραλισμός, με 11 διαφορετικές σκόρερ!

Η Νιγηρία δεν αποτέλεσε εμπόδιο για την Dream Team των Ηνωμένων Πολιτειών (81-72), ενώ η Σου Μπερντ έκανε ρεκορ με τις 13 ασίστ που έδωσε στις συμπαίκτριες της και ξεπέρασε και τον αριθμό-ορόσημο των 100 ασίστ, συνολικά, σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το Βέλγιο έγραψε ιστορία στο Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ γυναικών με την πρώτη νίκη του κόντρα στην ισχυρή Αυστραλία (85-70) και η Έμα Μισεσμαν τελείωσε τον αγώνα με 32 πόντους, 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Εντυπωσιακή ήταν η Κίνα με αντίπαλο το Πουέρτο Ρίκο και επικράτησε εμφατικά με 97-55. Η Λι ήταν η MVP της ομάδας της, σημειώνοντας 21 πόντους, 12 ριμπάουντ και 5 ασίστ,


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.