Ροντρίγκεθ: “Έχουμε πολύ ταλέντο και βάθος που δεν έχουν άλλοι”

Αισιόδοξος για την πορεία της Ισπανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο εμφανίστηκε ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ μετά τη νίκη επί της Ιαπωνίας.

Ο “Τσάτσο” στάθηκε στο ρόστερ που διαθέτουν οι “φούριας ρόχας”, ενώ σχολίασε και τη μυθική εμφάνιση του Λούκα Ντόντσιτς.

“Η ομάδα μας βασίζεται στην άμυνα και αν είμαστε καλοί εκεί, έχουμε μεγαλύτερη κίνηση στην επίθεση. Υπάρχει πολύ ταλέντο σε όλες τις θέσεις και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό. Άλλες ομάδες μπορεί να μην έχουν το δικό μας ροτέισον και αυτό, μπορεί μας δίνει ένα πλεονέκτημα σε ένα πολύ μικρό χρονικά τουρνουά. Πρέπει να είμαστε καλοί από το ξεκίνημα, όπως και κάναμε”, ανέφερε αρχικά ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ.

Για την απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, έπειτα από την απόφαση των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, σχολίασε: “Είναι μια περίπλοκη κατάσταση για όλους, αλλά ειδικά για αυτόν, που ήθελε να είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες, Είναι κρίμα… Για εμάς όμως, είναι σημαντικό που είναι εδώ μαζί μας”.

Όσο για την εμφάνιση του Ντόντσιτς, είπε:Αυτά που έχει κάνει είναι απίστευτα, αλλά και όσα έχει κάνει κατά τη διάρκεια της σεζόν. Περιμένουμε ένα μεγάλο παιχνίδι, αλλά έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες όλων. Σα θαυμαστής, μου αρέσει πολύ, αλλά ελπίζω να τον αντιμετωπίσουμε καλύτερα, παρότι θα είναι δύσκολο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.