Χαμηλοί τόνοι από τους Σπερς

Παρά το γεγονός πως βρίσκονται κοντά στην πρόκριση στον τελικό του ΝΒΑ, οι Σαν Αντόνιο Σπερς εμφανίζονται προσγειωμένοι.

Παρά το γεγονός πως βρίσκονται κοντά στην πρόκριση στον τελικό του ΝΒΑ, οι Σαν Αντόνιο Σπερς εμφανίζονται προσγειωμένοι. Ο Τιμ Ντάνκαν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Μανού Τζινόμπιλι και Τόνι Πάρκερ, μετά τη νίκη 104-93 επί των Μέμφις Γκρίζλις, που έκανε το 3-0 στους τελικούς της Δύσης. Από την πλευρά του, ο Αργεντινός γκαρντ υπογράμμισε πως άπαντες πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι.

Αρχικά, ο Ντάνκαν τόνισε: «Τζινόμπιλι έπαιξε σπουδαία σήμερα και θα χρειαστούμε ανάλογες εμφανίσεις από αυτόν και στη συνέχεια, ενώ και ο Πάρκερ είναι σπουδαίος καθ’ όλη την διάρκεια των playoffs. Εγώ από την πλευρά μου απλώς ακολουθώ το σύστημα της ομάδας και κάνω ό,τι μου ζητηθεί. Δεν ήμουν πολύ ενεργητικός στο ξεκίνημα του αγώνα, αλλά στη συνέχεια έβγαλα περισσότερη ενέργεια στο γήπεδο και έβαλα μερικά σουτ».

Από την πλευρά του, ο Τζινόμπιλι δήλωσε: «Ήταν μία καλή νίκη για εμάς, μία από τις καλύτερες στην καριέρα μου στο Σαν Αντόνιο. Θα χαρούμε τη νίκη για μία μέρα και μετά θα πρέπει να συγκεντρωθούμε για να κερδίσουμε και το επόμενο παιχνίδι. Είμαστε περήφανοι για αυτό που πετύχαμε, αλλά ακόμα έχει δρόμο η σειρά. Μπορούμε να παίξουμε και καλύτερα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.