Τζέιμς: «Ήμουν απρόσεκτος στο τέλος»

Απογοητευμένος από την εντός έδρας ήττα των Μαϊάμι Χιτ από τους Ιντιάνα Πείσερς, εμφανίστηκε ο Λεμπρόν Τζέιμς.

Απογοητευμένος από την εντός έδρας ήττα των Μαϊάμι Χιτ από τους Ιντιάνα Πείσερς, εμφανίστηκε ο Λεμπρόν Τζέιμς. Ο Αμερικανός παίκτης τόνισε πως δε μπορεί να αλλάξει κάτι πλέον, την ίδια στιγμή που ο Έρικ Σποέλστρα ζήτησε από τους παίκτες του να σταθούν και πάλι στα πόδια του και να κοιτάξουν το επόμενο ματς.

Αρχικά, ο Λεμπρόν Τζέιμς τόνισε για την ήττα της ομάδας του: «Είμαι απογοητευμένος από την κρίση μου στο τελευταίο λεπτό και από τις αποφάσεις που πήρα. Δεν μπορώ να κάνω αυτή τη στιγμή κάτι. Είναι γεγονός ότι δεν ήμουν προσεκτικός σε αυτές τις δυο φάσεις. Στην πρώτη ο Γουέστ έβαλε τα χέρια του στην μπάλα, ενώ στην δεύτερη είδα ελεύθερο τον Αλεν, όμως ήμουν και πάλι απρόσεκτος».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός των Χιτ, υπογράμμισε: «Δεν κλείσαμε τον αγώνα σύμφωνα με τις πραγματικές μας δυνατότητες και με αυτό που μπορούμε να κάνουμε. Δεν έχω να πω κάτι για τον Τζέιμς, τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Πρέπει να σταθούμε ξανά στα πόδια μας, να μαζευτούμε και να κοιτάξουμε το τρίτο παιχνίδι. Σε αυτό το ματς πρέπει να συγκεντρωθούμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!