Μακ Γκρέιντι: «Θέλω το πρωτάθλημα»

Να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα με τους Σαν Αντόνιο Σπερς την εφετινή σεζόν θέλει ο Τρέισι Μακ Γκρέιντι.

Να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα με τους Σαν Αντόνιο Σπερς την εφετινή σεζόν θέλει ο Τρέισι Μακ Γκρέιντι. Ο Αμερικανός παίκτης τόνισε πως κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχασε αρκετές ευκαιρίες, ώστε να κατακτήσει έναν τίτλο στο ΝΒΑ, ενώ αναφέρθηκε και στους τραυματισμούς που είχε.

Αρχικά, ο Μακ Γκρέιντι δήλωσε: «O Γκρεκ Πόποβιτς μου τηλεφώνησε από το πουθενά και. να ‘μαι! Είναι πιθανό να φύγω σαν Πρωταθλητής από το παιχνίδι. Και αυτό είναι πολύ όμορφο. Σίγουρα δεν έχω τον ρόλο που θα ήθελα, ακόμα κι έτσι όμως θα είμαι μέρος κάτι σπουδαίου».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Για χρόνια προσπαθούσα να περάσω τον πρώτο γύρο με όποια ομάδα αγωνιζόμουν. Απλώς να περάσω τον πρώτο γύρο. Δεν συνέβη κάτι τέτοιο, Δεν ήταν γραφτό για εμένα να μείνω υγιής, όπως ο Κόμπι ή άλλοι παίκτες της γενιάς μου με τους οποίους τέθηκα αντίπαλος. Απλώς δεν ήταν γραφτό. Χρειάστηκε να περάσω πολλά πριν συνειδητοποιήσω τις ευκαιρίες που είχα. Τα πράγματα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Ο Τύπος εκεί πάνω μας περνάει από δοκιμασίες που δεν καταλαβαίνουμε, αλλά αργότερα στην ζωή συνειδητοποιούμε ότι έπρεπε να περάσουμε από όλα αυτά».

Τέλος, ο έμπειρος παίκτης υπογράμμισε: «Είναι ωραίο συναίσθημα φίλε. Πλέον περνάω καλά. Είναι σπουδαίο να είσαι μέλος ενός μεγάλου συλλόγου. Ζω ένα όνειρο αυτή τη στιγμή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.