Ένα μήνα εκτός δράσης ο Γκασόλ

Μερική ρήξη συνδέσμων στο πέλμα ήταν τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Πάου Γκασόλ.

Μερική ρήξη συνδέσμων στο πέλμα ήταν τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Πάου Γκασόλ. Ο Ισπανός παίκτης θα ξεκινήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, προκειμένου να επιστρέψει υγιής στα παρκέ. Το ιατρικό επιτελείο των Λος Άντζελες Λέικερς εκτιμά πως ο παίκτης θα χρειαστεί ένα μήνα για να ξεπεράσει το πρόβλημά του.

Ο ίδιος επιτέθηκε κατά του Μάικ Ντ’ Αντόνι, δείχνοντας πως είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τους «λιμνανθρώπους» στο τέλος της εφετινής σεζόν. Ο διεθνής Ισπανός εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο με τον οποίο του συμπεριφέρεται ο Αμερικανός κόουτς.

Αρχικά, δήλωσε στην εφημερίδα «Los Angeles Times»: «Δεν θα τον αφήσω να με επηρεάσει. Μπορεί να καταστρέψει τη σεζόν μου αλλά δεν πρόκειται να τον αφήσω να καταστρέψει την καριέρα μου».

Στην συνέχεια, ο Γκασόλ συμπλήρωσε: «Κάναμε μια προσπάθεια για να καταλάβουμε ο ένας τον άλλο. Δεν μπορώ όμως να πω ότι τα βρήκαμε. Δεν συνέβη και κάτι συνταρακτικό. Μάλιστα, νομίζω ότι τα πράγματα είναι λίγο χειρότερα μετά από αυτό. Είναι ένας άνθρωπος που έχει τη δική του φιλοσοφία για το άθλημα και έχει τον δικό του τρόπο που θέλει να βλέπει τις ομάδες του να παίζουν. Οι Λέικερς τον πήραν. Δεν είναι δικό του λάθος. Η φιλοσοφία του είναι να παίζει με έναν ψηλό και τέσσερις γύρω του. Πρέπει να πάρει μια απόφαση. Ο Ντουάιτ Χάουαρντ ή ο Πάου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.