Γκριν: «Κάποια στιγμή θα τα καταφέρω»

Σίγουρος πως κάποια στιγμή θα καταφέρει να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και θα βοηθήσει τους Σέλτικς εμφανίστηκε ο Τζεφ Γκριν.

Σίγουρος πως κάποια στιγμή θα καταφέρει να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και θα βοηθήσει τους Σέλτικς εμφανίστηκε ο Τζεφ Γκριν. Ο Αμερικανός φόργουορντ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε δεν αγωνίστηκε καθόλου με την ομάδα της Βοστώνης λόγω χειρουργικής επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε (ανεύρυσμα αορτής), ωστόσο εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στα παρκέ και να βοηθήσει τους Σέλτικς. Μάλιστα η ομάδα της Βοστώνης δείχνοντας ότι πιστεύει πολύ στις δυνατότητές του, του προσέφερε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι 36 εκατομμυριών δολαρίων και εκείνος φυσικά δεν μπορούσε να πει «όχι».

«Προσπαθώ ακόμα να βρω ρυθμό, αλλά ξέρω ότι θα τα καταφέρω κάποια στιγμή. Ακόμα εξάλλου έχουμε δύο μήνες μέχρι το ξεκίνημα της σεζόν. Πλέον μπορώ να τα κάνω όλα. Επαφή, τις κινήσεις μου, το σουτ μου επανέρχεται, το άλμα μου είναι εκεί. Όλα έρχονται σιγά-σιγά», δήλωσε αρχικά ο 26χρονος φόργουορντ και συμπλήρωσε:

«Πρέπει να γίνω πιο δυναμικός και ενεργητικός σε συγκεκριμένες καταστάσεις του παιχνιδιού και να αλλάξω την προσέγγισή μου σε κάποια πράγματα. Παραμένω ένας παίκτης που μπορεί να παίξει πολλές θέσεις και να επιτεθεί σε διαφορετικές καταστάσεις. Αυτό είναι το παιχνίδι μου. Απλώς πρέπει να βελτιωθώ σε διαφορετικά πράγματα και να το δείξω στο παρκέ, όπως το ριμπάουντ που είναι καθαρά θέμα δυναμισμού. Είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να βγεις στο παρκέ έτοιμος και διατεθειμένος να κάνεις αυτό που πρέπει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.