Εγκώμια Καρλ για τον Κουφό

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Κώστα Κουφό ο Τζορτζ Καρλ, υπογραμμίζοντας πως ο Έλληνας σέντερ είναι βελτιωμένος συγκριτικά με τη θητεία στους Νάγκετς.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Κώστα Κουφό ο Τζορτζ Καρλ, υπογραμμίζοντας πως ο Έλληνας σέντερ είναι βελτιωμένος συγκριτικά με τη θητεία στους Νάγκετς. Ο τεχνικός των Κινγκς είχε συνεργαστεί με τον διεθνή σέντερ και στην ομάδα του Ντένβερ. Ο Αμερικανός τεχνικός υπογράμμισε πως ο Κουφός είναι πλέον ένας παίκτης, τον οποίο θέλει να έχει στο ρόστερ του. 

Χαρακτηριστικά, ο Καρλ υπογράμμισε: «Ο Κώστας είναι ένας πολύ δυνατός ψηλός, ένα τύπου σέντερ που θέλω να έχω στις ομάδες μου. Έπαιξε πολύ καλά και θεωρώ πως είναι πολύ βελτιωμένος σε σχέση με το πρόσωπο που είχε όταν τον είχα στο Ντένβερ. Θεωρώ πως μπορεί να παίξει πολύ καλά δίπλα στον Κάζινς».

Στη συνέχεια, ο προπονητής των Σακραμέντο Κινγκς συμπλήρωσε: «Όλοι οι παίκτες θα πάρουν την ευκαιρία τους. Ακόμη δεν ξέρω ποια θα είναι η καλύτερη πεντάδα μας. Έχουμε πάρα πολλούς καλούς παίκτες, πιστεύω πως θα έχουμε ένα rotation 9-10 παικτών, αλλά αυτή τη στιγμή υπάρχουν περισσότεροι παίκτες που πιστεύω ότι μπορούν να αγωνιστούν και να προσφέρουν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.