Γκρούνγαλντ: «Του χρόνου… Παπανικολάου»

Το επόμενο καλοκαίρι θα εξετάσουν την περίπτωση του Παπανικολάου οι Νικς, σύμφωνα με τον Γκλεν Γκρούνγαλντ.

Το επόμενο καλοκαίρι θα εξετάσει την περίπτωση του Κώστα Παπανικολάου η διοίκηση των Νιού Γιόρκ Νικς, σύμφωνα με τον Γκλεν Γκρούνγαλντ. Όπως τόνισε ο γενικός διευθυντής της αμερικανικής ομάδας είναι ευχαριστημένος με την επιλογή του Έλληνα παίκτη στο νούμερο 48 του ντραφτ και συμπλήρωσε πως η ομάδα του παρακολουθούσε την πορεία του νεαρού παίκτη, καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Επίσης, τόνισε πως ελπίζει στο μέλλον να μπορέσει ο Παπανικολάου να βοηθήσει την ομάδα του.

Αρχικά, τόνισε: «Είναι ένας παίκτης που αγωνίζεται με δύναμη. Είναι καλός αθλητής, αλλά θα πρέπει να βελτιωθεί επιθετικά. Τον έχουμε παρακολουθήσει μέσα στη χρονιά και έχει βελτιωθεί αισθητά. Τον βλέπουμε σαν έναν παίκτη που θα δουλέψει σκληρά και θα γίνει καλύτερος. Είναι ένας καλός παίκτης και θα γίνει καλύτερος».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Ιστορικά δεν είναι μεγάλο το ποσοστό επιτυχίας στις επιλογές στο νούμερο 48, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι με την επιλογή που κάναμε και πιστεύω πως μελλοντικά ο Παπανικολάου μπορεί να μας βοηθήσει. Έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο. Θα επανεξετάσουμε την περίπτωσή του το επόμενο καλοκαίρι και θα αποφασίσουμε πότε θα τον φέρουμε εδώ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.