Μπατίρ: «Απλώς κάνω τη δουλειά μου»

Ικανοποιημένος με τις έως τώρα εμφανίσεις του στους τελικούς εμφανίζεται ο Σον Μπατίρ, όπως τόνισε ο ίδιος.

Ικανοποιημένος με τις έως τώρα εμφανίσεις του στους τελικούς του ΝΒΑ εμφανίζεται ο Σον Μπατίρ, ο οποίος αποκάλυψε και το μυστικό του. Σύμφωνα με αυτό, εκμεταλλεύεται την προσοχή που δίνουν οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στους Τζέιμς, Γουέιντ και Μπος και έτσι μπορεί να φορτώνει με πόντους το αντίπαλο καλάθι ανενόχλητος.

Χαρακτηριστικά, ο Μπατίρ τόνισε: «Απλώς κάνω τη δουλειά μου. Αυτή είναι η στιγμή που θες να είσαι στα καλύτερά σου και μέχρι στιγμής τα πάω καλά. Χρωστάω πολλά στον ΛεΜπρόν, τον Ντουέιν και τον Κρις. Τραβάνε πολλή προσοχή πάνω τους και παίκτες όπως εγώ, τέταρτη η πέμπτη επιλογή μίας ομάδας στην επίθεση, έχουμε χώρο να δράσουμε».

Από την πλευρά του, ο Έρικ Σποέλστρα τόνισε για τον παίκτη του και τις εμφανίσεις του: «Όλοι προσέχουν τον Σον όταν η μπάλα μπαίνει στο καλάθι. Εμείς προσέχουμε όλα τα άλλα που προσφέρει, όπως το γεγονός ότι μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις. Μας αφήνει να παίξουμε με τον τρόπο που θέλουμε και δεν μπορούσαμε να παίξουμε όλη την σεζόν. Τώρα μπορούμε να βάλουμε τον ΛεΜπρον και τον Γουέιντ σε διάφορες θέσεις και χάρη σε αυτόν όλα αυτά μπορούν να γίνουν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.