Αποθεώθηκε ο “εχθρός” στη Βοστόνη (video)

Οι φίλαθλοι των Μπόστον Σέλτικς αναγνώρισαν το μεγαλείο του Κόμπι Μπράιαντ και τον αποθέωσαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τους Λος Άντζελες Λέικερς στη Βοστόνη.

Οι φίλαθλοι των Μπόστον Σέλτικς αναγνώρισαν το μεγαλείο του Κόμπι Μπράιαντ και τον αποθέωσαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τους Λος Άντζελες Λέικερς στη Βοστόνη. Οι ιθύνοντες των “Κελτών” βράβευσαν τον Μπράιαντ για την προσφορά του στο μπάσκετ και του δώρισαν ένα κομμάτι παρκέ του γηπέδου. Η μεγαλύτερη έκπληξη για τον Αμερικανό παίκτη ήρθε λίγο αργότερα, όταν όλοι οι φίλαθλοι των γηπεδούχων φώναζαν ρυθμικά το όνομά του. Ο Μπράιαντ τελείωσε τον αγώνα με 15 πόντους και έντεκα ριμπάουντ, στη νίκη 112-104 της ομάδας του μέσα στην έδρα των αντιπάλων και δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για τη στάση των μέχρι πρότινος “εχθρών”. 

Χαρακτηριστικά, δήλωσε μετά τοτ έλος του αγώνα: “Μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι περισσότερο για να τους δείξω την ευγνωμοσύνη μου. Ήταν ένα πολύ περίεργο συναίσθημα για μένα. Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω πως έπαιξα για τελευταία φορά σε αυτό το γήπεδο. Μοιάζει σαν χθες που παίζαμε στους τελικούς με τους Λέικερς”.

Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.