Κώστας: «Με κάνει καλύτερο η σύγκριση»

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο τόνισε πως η σύγκριση με τον αδερφό του, Γιάννη, του δίνει ώθηση για να γίνει ακόμα καλύτερος και να δουλέψει ακόμα περισσότερο.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο τόνισε πως η σύγκριση με τον αδερφό του, Γιάννη, του δίνει ώθηση για να γίνει ακόμα καλύτερος και να δουλέψει ακόμα περισσότερο. Ο νεαρός παίκτης, ο οποίος ετοιμάζεται να πάρει μέρος στα εφετινά draft, συμπλήρωσε πως δεν τον ενδιαφέρει αν θα επιλεγεί στον πρώτο ή στον δεύτερο γύρο. Ο Αντετοκούνμπο μίλησε στο «AP Sports». Αναλυτικά δήλωσε:

Αρχικά, ο Αντετοκούνμπο δήλωσε: «Θεωρώ πως όταν ξεκινάς να ασχολείσαι με ένα άθλημα, θες να γίνεις ο καλύτερος που υπάρχει. Από μικρός ήθελα να γίνω παίκτης του ΝΒΑ. Έφθασε αυτή η ώρα. Ξέρω ότι πρέπει να δυναμώσω το σώμα μου, να πάρω κιλά. Πρέπει επίσης να δουλέψω στις κινήσεις μου και στο πώς διαβάζω το παιχνίδι».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη σύγκριση που γίνεται με τον αδερφό του: «Όλοι οι καλοί ανερχόμενοι παίκτες συγκρίνονται με κάποιον. Το έχω συνηθίσει. Με κάνει να δουλεύω πιο σκληρά. Αν με συγκρίνουν με έναν παίκτη του Top 10 του ΝΒΑ, δεν έχω πρόβλημα».

Τέλος, ο Κώστας Αντετοκούνμπο υπογράμμισε: «Νιώθω ότι μπορώ να είμαι παίκτης του ΝΒΑ. Νομίζω ότι πολλές ομάδες βλέπουν σε μένα ένα παιδί που δουλεύει σκληρά και μπορεί να γίνει παίκτης του ΝΒΑ. Δεν με νοιάζει αν θα επιλεγώ στον πρώτο ή στον δεύτερο γύρο. Θα κάνω ο,τι μπορώ για να γίνω καλύτερος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.