Ανακοίνωσαν Σκοτ Μπρουκς οι Ουίζαρντς

Στο πρόσωπο του Σκοτ Μπρουκς βρήκαν οι Ουάσιγκτον Ουίζαρντς τον άνθρωπο που θα καθίσει στο «τιμόνι» της ομάδας αντικαθιστώντας τον Ράντι Ουίτμαν.

Στο πρόσωπο του Σκοτ Μπρουκς βρήκαν οι Ουάσιγκτον Ουίζαρντς τον άνθρωπο που θα καθίσει στο «τιμόνι» της ομάδας αντικαθιστώντας τον Ράντι Ουίτμαν. Οι άνθρωποι των Ουίζαρντς βρισκόντουσαν εδώ και αρκετό καιρό σε αναζήτηση προπονητή, ωστόσο μετά από πολλές συναντήσεις με τους υποψήφιους στόχους, κατέληξαν στον πρώην τεχνικό των Οκλαχόμα Θάντερ, με τον 50χρονο να υπογράφει πολυετές συμβόλαιο και να ανακοινώνεται επίσημα.

«Είμαι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος που επιστρέφω στους πάγκους σε αυτή την ομάδα που έχει τρομερές προοπτικές, αλλά και που μπόρεσα να ενταχθώ σε έναν οργανισμό που μπορεί να μας βοηθήσει στο να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαι πραγματικά ευγνώμων στους Τεντ Λέονσις και Έρνι Γκρούνφελντ γι’ αυτή την ευκαιρία και υπόσχομαι στους υπέροχους φιλάθλους των Ουίζαρντς πως θα δουλέψουμε πολύ σκληρά εντός και εκτός παρκέ, ώστε να τους αποδείξουμε πως έχουμε την πιο δυνατή πόλη στον κόσμο», ήταν τα λόγια του Μπρουκς.   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.