Έκλεισε η ανταλλαγή Λέοναρντ – ΝτεΡόζαν

Μόνο οι ιατρικές εξετάσεις απομένουν για να οριστικοποιηθεί η ανταλλαγή Λέοναρντ – ΝτεΡόζαν. Διαβάστε τις λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Μόνο οι ιατρικές εξετάσεις απομένουν για να οριστικοποιηθεί η ανταλλαγή Λέοναρντ – ΝτεΡόζαν. Διαβάστε τις λεπτομέρειες της συμφωνίας. 

Η πολύκροτη υπόθεση της μεταγραφής του Καουάι Λέοναρντ είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της. Σύμφωνα με πληροφορίες του ESPN, οι Σπερς παραχωρούν στους Ράπτορς τους Λέοναρντ και Γκριν και παίρνουν σε αντάλλαγμα τους ΝτεΡόζαν, Ποέτλ και ένα προστατευμένο ντραφτ πικ πρώτου γύρου του 2019. 

Παρότι όλα τα ρεπορτάζ από τις Η.Π.Α αναφέρουν πως ο Λέοναρντ «δεν έχει καμία πρόθεση» να παίξει στο Τορόντο, δεν έχει άλλη επιλογή από το να μετακομίσει στον Καναδά. Αν τραβήξει το θέμα στα άκρα μπορεί να μείνει εκτός δράσης (πρακτικά) για δεύτερη σερί σεζόν και να μείνει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι. Όπως και να έχει μοιάζει πολύ δύσκολο να καταφέρουν οι Ράπτορς να κρατήσουν τον Λέοναρντ για περισσότερο από ένα χρόνο, τη στιγμή που αποχαιρέτησαν έναν Ολ-Σταρ ο οποίος είχε ακόμη τρία χρόνια στο συμβόλαιό του. Την ίδια στιγμή, περισσότερα από ένα ρεπορτάζ από τις Η.Π.Α αναφέρουν πως ο Ντε Ρόζαν είναι έξαλλος με τους Ράπτορς, αφού ισχυρίζεται πως είχε πάρει εγγυήσεις πως δεν επρόκειτο να γίνει ανταλλαγή αυτό το καλοκαίρι, εξ΄ ου και η αντίδραση του στο Instagram νωρίτερα στην ημέρα.  

Πως λέμε «ομαλή μετάβαση»; Καμία σχέση…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.