Τίτλοι τέλους για τον Τζέφερσον (video)

Ο Ρίτσαρντ Τζέφερσον ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, πως αποσύρεται από την ενεργό δράση, μετά από 17 χρόνια παρουσίας στο ΝΒΑ.

Ο Ρίτσαρντ Τζέφερσον ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, πως αποσύρεται από την ενεργό δράση, μετά από 17 χρόνια παρουσίας στο ΝΒΑ. Ο 38χρονος παίκτης έχασε τον πατέρα του τον περασμένο Σεπτέμβριο και όπως φαίνεται και στα όσα έγραψε, αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή του, να αποχωρήσει από τα παρκέ. 

Κατά τη διάρκεια της καριέρα του φόρεσε τις φανέλες των Νιού Τζέρσεϊ Νετς, Μιλγουόκι Μπακς, Σαν Αντόνιο Σπερς, Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Γιούτα Τζαζ, Ντάλας Μάβερικς, Κλίβελαντ Καβαλίερς και Ντένβερ Νάγκετς. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του είχε 12,6 πόντους και τέσσερα ριμπάουντ. 

Χαρακτηριστικά, ο Τζέφερσον τόνισε: «Τον τελευταίο μήνα έχω βρει μπροστά μου δύο διαδοχικά γεγονότα που μου άλλαξαν τη ζωή. Την απόφασή μου να προχωρήσω αφήνοντας πίσω το μπάσκετ και τον τραγικό θάνατο του Μεγάλου Ριτς. Η υποστήριξη από την οικογένεια και τους φίλους μου ήταν τεράστια».

Το σχετικό ποστάρισμα:



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.