«Οι Μπακς είναι σίγουροι ότι ο Αντετοκούνμπο θα ανανεώσει» (pic)

Οι άνθρωποι του οργανισμού των Μιλγουόκι Μπακς είναι κάτι παραπάνω από... αισιόδοξοι ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα υπογράψει την supermax επέκταση συμβολαίου που του προσφέρουν. Ο ίδιος ο Γιάννης με μία αινιγματική ανάρτηση του χθες έβαλε "φωτιά".

Το NBA ασχολείται με την ημερομηνία έναρξης της σεζόν 2020-2021 και παράλληλα ρίχνει “ματιές” στο ζήτημα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο δύο συνεχόμενες φορές MVP του NBA και το θέμα του συμβολαίου του απασχολούν σύσσωμο τον “μαγικό κόσμο”.

Ο δημοσιογράφος Zach Lowe ήρθε να δώσει μια νέα πληροφορία και αναφέρει πως άνθρωποι των Μπακς είναι αισιόδοξοι πως ο Έλληνας φόργουορντ θα υπογράψει το πενταετές supermax συμβόλαιο πριν ξεκινήσει η σεζόν 2020-21.

Το νέο συμβόλαιο θα είναι μεταξύ 220-250 εκατομμυρίων δολαρίων και θα καθοριστεί από το salary cap για τις ομάδες του ΝΒΑ τη νέα σεζόν.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η δημοσιογράφος Άσλεϊ Νίκολ η οποία θεωρεί ότι ο “Greek Freak” θα υπογράψει νέο πολυετές συμβόλαιο με τα “Ελάφια”.

Για τον Αντετοκούνμπο έντονο ενδιαφέρον έχουν εκφράσει οι Ουόριορς, οι Χιτ και οι Μάβερικς. Οι Μπακς σίγουρα θα έχουν δύσκολο έργο το επόμενο διάστημα.

Μία ανάρτηση του ίδιου του Έλληνα φόργουορντ στο Twitter με λεζάντα: «Να μην παίρνεις ποτέ τίποτα σαν δεδομένο», ήρθε να βάλει “φωτιά”!

Πολλοί υποστηρίζουν ότι έχει να κάνει με τις φήμες για την ανανέωση του συμβολαίου του, ενώ άλλοι τονίζουν ότι ξεκάθαρα ο Γιάννης αναφέρεται στο μπάσκετ που του λείπει. 

Ό,τι από τα δύο και αν ισχύει η ουσία είναι ότι το NBA κινείται στον “αστερισμό” του Αντετοκούνμπο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.