Παρά τη συγκλονιστική εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι Μάβερικς κέρδισαν τους Μπακς με 120-116 στο Μιλγουόκι χωρίς τον τραυματία Ντόντσιτς!

Παρά τη συγκλονιστική εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι Μάβερικς κέρδισαν τους Μπακς με 120-116 στο Μιλγουόκι χωρίς τον τραυματία Ντόντσιτς!

Ο Greek Freak πέτυχε 48 πόντους, μάζεψε 14 ριμπάουντ και μοίρασε 4 ασίστ σε 34 λεπτά συμμετοχής, αλλά τα κατορθώματά του δεν ήταν αρκετά για να αποτρέψουν την πρώτη ήττα μετά από 18 συνεχείς νίκες για την ομάδα του.

Oι Πορζίνγκις (26 π., 12 ριμπάουντ) και Κάρι (26 π.) ανέλαβαν να καλύψουν το κενό του Σλοβένου και οδήγησαν το Ντάλας στην έκτη σερί εκτός έδρας νίκη του.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα από νωρίς και έδειχναν να εξασφαλίζουν τη νίκη καθώς ήταν μπροστά με 15 πόντους στην τέταρτη περίοδο (110-95, 3:13 πριν το τέλος). Ωστόσο, οι Μπακς με διαδοχικά φάουλ στην άμυνα και επιθέσεις του Αντετοκούνμπο κατάφεραν να μειώσουν σε 119-116 λίγο πριν το τέλος, καθώς ο Greak Freak πέτυχε έξι πόντους με coast-to-coast στα τελευταία 12”!

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι ήταν εύστοχοι στις βολές και πανηγύρισαν μία από τις μεγαλύτερες φετινές τους νίκες.