Αντετοκούνμπο: «Να πάμε στα play off» (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί με τους Μιλγουόκι Μπακς στα play off του εφετινού ΝΒΑ και ζήτησε από τους συμπαίκτες του να μείνουν ενωμένοι στον στόχο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί με τους Μιλγουόκι Μπακς στα play off του εφετινού ΝΒΑ και ζήτησε από τους συμπαίκτες του να μείνουν ενωμένοι στον στόχο. Ο Έλληνας παίκτης αναφέρθηκε στη νίκη επί των Φίνιξ Σανς, καθώς επίσης και στη συμμετοχή του στο All Star Game, την οποία χαρακτήρισε ως μεγάλη εμπειρία.

Αρχικά, ο 22χρονος παίκτης δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Απλά παίξαμε δυνατά στην άμυνα, κυκλοφορήσαμε την μπάλα πιο γρήγορα και εμπιστευτήκαμε ο ένας τον άλλο. Χάσαμε τον Πάρκερ με τραυματισμό και θα πρέπει να βγούμε όλοι μπροστά. Να παλέψουμε και να είμαστε ενωμένοι για να πάμε στα play off».

Σχετικά με το τρίποντο του Τόνι Σνελ, που έκρινε το ματς στα 8’’ πριν το φινάλε δήλωσε: «Το σχέδιο ήταν να πάρω εγώ την μπάλα, την έδωσα στον Μπρόγκντον κι αυτός στον Σνελ, που έβαλε το τρίποντο».

Στη συνέχεια, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο All Star Game: «Ήταν μια σπουδαία εμπειρία. Κάτι το απίστευτο, έχοντας στο πλευρό μου και την οικογένειά μου. Και μόνο που ήμουν με τον Λεμπρόν, τον Μπάτλερ, τον Μέλο, τον Κάιρι στα αποδυτήρια, ήταν πολύ ωραίο. Είπα στον προπονητή (Μπραντ Στίβενς) πως θα παίξω δυνατά».

Το σχετικό βίντεο: 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.