Αντετοκούνμπο: «Συνεχίζουμε για τα play off» (video)

Μέχρι τέλους θα συνεχίσουν την προσπάθεια οι Μιλγουόκι Μπακς για την είσοδό τους στα play off του ΝΒΑ, υπογράμμισε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά το τέλος του αγώνα με τους Τορόντο Ράπτορς.

Μέχρι τέλους θα συνεχίσουν την προσπάθεια οι Μιλγουόκι Μπακς για την είσοδό τους στα play off του ΝΒΑ, υπογράμμισε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά το τέλος του αγώνα με τους Τορόντο Ράπτορς. Ο Έλληνας παίκτης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας και έκανε ειδική αναφορά στον Κρις Μίντλετον, για την εμφάνισή του. Τα «ελάφια» βρίσκονται στη δέκατη θέση της Ανατολής, πίσω από τους Πίστονς και τους Χιτ. 

Αρχικά, ο Έλληνας παίκτης δήλωσε: «Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μέχρι τέλους για τα play off. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Όλοι παίξαμε πολύ δυνατά, όλοι κάναμε τα μικρά πράγματα και παίξαμε ο ένας για τον άλλο. Παίζουμε καλό και ομαδικό μπάσκετ στα τελευταία παιχνίδια κι αυτό οφείλεται στην επιστροφή του Κρις Μίντλετον. Πέρσι ήταν ο καλύτερος παίκτης μας και τώρα είναι πάλι μαζί μας, κάτι που είναι ένα μεγάλο συν για μας». 

Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.