Κινγκς: Ο Βεζένκοφ προσπαθεί να προσαρμοστεί

Ο Σάσα Βεζένκοφ τόνισε πως δεν έχει προσαρμοστεί πλήρως στο ΝΒΑ και πως θέλει να πετύχει σε αυτό.

Ο Βούλγαρος παίκτης των Σακραμέντο Κινγκς δήλωσε πως θα κυνηγήσει τα όνειρά του, ενώ αναφέρθηκε και στις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στο ευρωπαϊκό και το αμερικανικό μπάσκετ. Επίσης, μίλησε για τους συμπατριώτες του που βρέθηκαν στο Σικάγο.

Αρχικά, ο Βεζένκοφ δήλωσε: «Προσπαθώ να προσαρμοστώ. Η Αμερική είναι κάτι πολύ διαφορετικό και πολύ μεγάλο. Δεν είμαι 20 χρονών πια, όταν προσαρμόζεσαι πιο γρήγορα. Οι συμπαίκτες μου και η οικογένειά μου είναι εκεί για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Προσπαθώ να κυνηγήσω τα όνειρά μου και να κερδίσω περισσότερα λεπτά».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις διαφορές του μπάσκετ, στις δυο άκρες του Ατλαντικού: «Όλα είναι διαφορετικά εδώ – τα προπονητικά κέντρα, το επίπεδο, το ταλέντο. Στην Ευρώπη βλέπουμε πιο έντονα ματς, όπου υπάρχουν περισσότερη τακτική και είναι πιο σημαντικά τα αποτελέσματα. Το NBA είναι περισσότερο ένα σόου, υπάρχουν περισσότερα highlights εδώ, ενώ στην Ευρώπη μετράει περισσότερο το αποτέλεσμα και η νίκη».

Τέλος, μίλησε και για τους 300 συμπατριώτες του στο Σικάγο: «Είμαι ακόμα τραυματίας. Δυστυχώς, δεν μπόρεσα να πάρω μέρος στον αγώνα, αν και το ήθελα πολύ, γιατί ήταν ξεχωριστό για μένα. Η υποστήριξη τόσων Βουλγάρων είναι απίστευτη. Υπήρχαν μάλιστα πολλοί Έλληνες, αλλά ήταν πολύ περισσότεροι οι Βούλγαροι. Ακόμη και οι συμπαίκτες μου είπαν ‘ουάου’. Γιατί δεν είχαν δει ποτέ τόση υποστήριξη. Το Σικάγο είναι μια πολύ ωραία πόλη, ήμασταν σε ένα ελληνικό εστιατόριο για να θυμηθούμε πώς είναι η Ελλάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.