Σπόελστρα: «Ποιητική δικαιοσύνη!»

Τον τρόπο με τον οποίο οι Μαϊάμι Χιτ έφτασαν στους τελικούς του ΝΒΑ σχολίασε ο Έρικ Σποέλστρα.

Η πρόκριση τους μέσα στη Βοστώνη, έναν χρόνο μετά τον αποκλεισμό τους στο Game 7, είχε κάτι το… ποιητικό, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας!

«Αυτό που έγινε πέρσι ήταν στο μυαλό μας και μας έδωσε έξτρα κίνητρο. Κάποιες φορές πρέπει να υποφέρεις για να κερδίσεις. Θα μπορούσαμε να είχαμε απογοητευτεί, με τόσες αναποδιές που είχαμε φέτος, αλλά δεν τα παρατήσαμε ποτέ. Είδα την ομάδα μετά το 3-3, όπως την είχα δει μετά την ήττα μας από τους Χοκς στο πρώτο παιχνίδι των play in. Έχουμε παίκτες που είναι πολύ ανταγωνιστικοί και λατρεύουν τέτοιες προκλήσεις.

Είναι ένα ξεχωριστό γκρουπ παικτών και το γεγονός ότι πήραμε την πρόκριση σε αυτή τη δύσκολη έδρα είναι μια… ποιητική δικαιοσύνη. Οι παίκτες μου είναι πολεμιστές, τους ρίχνεις σε οποιοδήποτε γήπεδο και θα παλέψουν, χωρίς να νοιάζονται τι λέγεται έξω από αυτό, χωρίς να ακούνε τις κριτικές. Αυτή είναι η φύση αυτής της ομάδας και γι’ αυτό έχει κερδίσει τον σεβασμό», τόνισε ο Σπόελστρα.

Όσο για τον Τζίμι Μπάτλερ; «Πρέπει να έχεις έναν παίκτη στον οποίο να μπορείς να βασιστείς την ώρα της αλήθειας. Δεν μπορεί να μετρηθεί το πόση αυτοπεποίθηση μεταδίδει στους υπόλοιπους. Είναι απίστευτο! Είναι ξεχωριστό αυτό που κάνει. Μπορεί να παίξει 48 λεπτά αν χρειαστεί. Μπορεί να γίνει σκληρός, αλλά μπορεί να γίνει και γλυκός για να τονώσει το ηθικό σε έναν παίκτη όταν τον βλέπει σε δύσκολη θέση. Δεν τον κρίνουμε, δεν μας κρίνει, γι’ αυτό έχει πετύχει αυτός ο γάμος», ανέφερε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.